Solis Easy Breezy ventilator - Artikelpost

Solis Easy Breezy ventilator

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 121 | Aantal woorden: 609 | Datum: | 0 commentaar

Solis Easy Breezy ventilator

De Solis Easy Breezy is een ventilator die in verschillende uitvoeringen komt. Wanneer je voor een standaard variant gaat, dan heb je de mogelijkheid tot een witte uitvoering. Echter kan het ook zijn dat je jouw ventilator gedurende het gehele jaar onderdeel van het interieur wilt laten zijn. Dan is de houtuitvoering wellicht een betere keuze. Welke je ook neemt, je kunt tijdens de warme zomermaanden altijd genieten van een frisse wind in jouw gezicht en langs het lichaam. De zweetdruppels zijn verleden tijd met dit klimaatsysteem en de werkzaamheden worden weer goed uitgevoerd.

Solis Easy Breezy overzicht

De Solis Easy Breezy is een torenventilator die in iedere ruimte tot zijn recht komt. Door het smalle design kun je hem namelijk overal tussen plaatsen, waarna de koele lucht de ruimte in komt. Je hebt daarbij altijd voldoende wind in de kleinste ruimtes. Met het verlichte display kun je altijd goed zicht hebben op de instellingen, waardoor je deze ook gelijk in kunt stellen. Echter kun je ook met de afstandsbediening van een afstand alles besturen, waardoor je niet meer uit de stoel omhoog hoeft te komen bij de hoge temperaturen. Met de ingebouwde timer kun je ervoor zorgen dat deze automatisch uitschakelt en jij van je nachtrust kunt genieten.

In de doos

  • Solis Easy Breezy
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Solis Easy Breezy

De Solis Easy Breezy maakt het voor iedereen eenvoudig om gebruik te maken van een ventilator. Je hoeft namelijk alleen maar met de afstandsbediening de gewenste stand in te schakelen, waarna je direct kunt genieten van de wind die de ruimte in wordt geblazen. Hoe dichterbij je zit, hoe meer wind je zult gaan voelen. Daarna hoef je alleen de filter regelmatig schoon te maken, zodat het stof niet meer de ruimte in wordt geblazen. Zo zorg je ervoor dat de luchtkwaliteit in huis ook iets verbetert en je niet continu aan het schoonmaken bent.

Voor- en nadelen van de Solis Easy Breezy

De Solis Easy Breezy kent veel verschillende uitvoeringen. Hierdoor heb je altijd een die bij jouw interieur past. Daarbij past de ventilator ook in iedere ruimte, zodat je ook de kleinste ruimtes eenvoudig kunt verkoelen. Hiervoor hoef je alleen maar gebruik te maken van de meegeleverde afstandsbediening. Hier pas je ook de timer mee aan. Zo val je gewoon in slaap en hoef je niet bang te zijn dat de ventilator gedurende de nacht aan blijft staan. Het enige nadeel is dat de torenventilator niet in hoogte te verstellen is. Mocht je van de koelte willen genieten bij jouw gezicht, dan zul je hem dus hogerop moeten zetten.

Conclusie

De Solis Easy Breezy is een ventilator die voor veel ruimtes geschikt is. Hierdoor kun je hem ook in de slaapkamer of werkkamer plaatsen, zonder dat deze in de weg komt te staan. Je schuift hem ergens tussen of plaatst hem ergens bovenop, waarna je hem alleen nog maar aan hoeft te zetten. De warme temperaturen zullen direct een stuk aangenamer aanvoelen en je kunt jouw werkzaamheden weer naar behoren uit kunnen voeren. De compactheid en het lichte gewicht zorgen ervoor dat je deze te allen tijde kunt verplaatsen, wat voor extra mogelijkheden zorgt.Over de Auteur

Klimaatbeheersinginhuis.nl is de specialist op het gebied van klimaatsystemen in woningen en kantoren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo