Soorten lampen - Artikel Post - Artikel Marketing

Soorten lampen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 290 | Aantal woorden: 489 | Datum: | 0 commentaar

Meubels kopen wordt vaak als een leuke bezigheid gezien. Vooral vrouwen zijn er dol op om rond te slenteren in woonwinkels, moodboards te maken en inspiratie op te doen op het internet. De keuze voor de juiste meubels tussen al het aanbod is al moeilijk genoeg. De keuze voor een lamp is overigens nog lastiger. Naast dat een lamp volledig in je smaak moet vallen en tuurlijk bij je andere meubels moet passen, hebben je lampen ook nog een belangrijke functie voor in huis. Namelijk voor verlichting. Het goed in kaart brengen van je woonruimte speelt dan ook een belangrijk rol bij de voorbereiding. Ga je een lamp vervangen? Dan is het al een stuk makkelijk. De plaats in huis is namelijk bekend en je weet hoeveel licht er ongeveer moet vallen. Ga je net verhuizen en is dit je eerste keer? Geen paniek. Lees hier de tips die je gaan helpen bij het kiezen van de juiste soort lamp.

Lichtplan

Voordat je dus druk in de weer gaat om de perfecte lamp te vinden is het ook belangrijk om eens te kijken naar het andere licht in huis. Namelijk het natuurlijke licht. Neem dit vooral mee in de beslissing voor de lamp die je neemt. Niets is namelijk vervelender dan thuis zitten met te weinig licht om bijvoorbeeld goed te kunnen koken of te lezen. Een lichtplan vooraf opstellen kan deze zorgen goed uit handen nemen. 

Hanglampen

Een van de meest voorkomende lampen zijn hanglampen. Ze hebben een prominente aanwezigheid in de woning en verspreiden vaak het licht evenredig door de kamer. Dit zorgt ervoor dat een hanglamp goed kan dienen als basis licht naast je natuurlijke licht inval. Je kan hier uiteraard kiezen uit tal van verschillende hanglampen. Geheel afhankelijk van je eigen stijl.

Staande lampen

Ook staande lampen zijn erg geliefd. Ideaal voor een wat grotere ruimte om net wat meer plekken te belichten. Denk aan de hoek bij je bank voor net dat extra beetje licht om een boek of krant te lezen. Deze lampen zijn goed te combineren met hanglampen en voegen net dat beetje extra sfeer toe aan je woning. 

Wandlampen

Wil je meer verlichting voor bijvoorbeeld dat mooie schilderij aan de muur? Dan zijn wandlampen de ultieme oplossing. Combineer deze lampen, net als de staande lampen, samen met hanglampen. Het geeft je mooie interieur net wat extra’s. Ook perfect om bij je boekenkast te gebruiken. 

Wat voor soorten lampen heb jij in huis?

 Over de Auteur

Gek op interieur.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo