FB pix Spiegels, tafels en bureaustoelen in de interieurtrends en kleuren van 2013 - Artikelpost

Spiegels, tafels en bureaustoelen in de interieurtrends en kleuren van 2013

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 951 | Aantal woorden: 677 | Datum: | 0 commentaar

Er is weer een nieuw jaar van start gegaan. En bij het nieuwe jaar horen natuurlijk ook nieuwe woontrends. Welke kleuren en materialen zien we dit jaar terug in ons interieur? En in welke combinaties? Laat je inspireren door de highlights die ik speciaal voor je op een rijtje heb gezet.  

Interieurkleuren
Er zijn een aantal belangrijke interieurkleuren die we in 2013 veel terug zien komen. Eentje daarvan is diepblauw, bijna paarsig blauw. We gaan deze kleur erg veel terug zien dit jaar. De tint is nu al in veel modekleuren-Bijbels te vinden. Ook de pastelkleuren blijven we dit jaar terug zien. En natuurlijk ook in het interieur.

De materialen van 2013 
Qua materialen is de trend Raw en Soft heel populair. Raw staat voor rauw, industrieel en doorleefd. Hierbij zien we veel hout terug. Soft is in tegenstelling tot Raw heel vrouwelijk. Denk bij deze materialen aan porselein, blank hout en handwerk. Ben je op zoek naar leuke tafels. Bijvoorbeeld een grote eettafel of een bijzettafel. Kijk dan wanneer je op zoek gaat naar tafels naar deze materialen. Mooie industriële tafels en tafels die passen bij een ruimtelijke en strakke inrichting, deze tafels zien we dit jaar weer veel terug.

Het nieuwe werken
Werken en wonen wordt steeds vaker gecombineerd. Als je dit goed combineert qua inrichting hoeft deze trend helemaal niet saai uit te pakken. Denk bijvoorbeeld aan de Raw trend met een grote houten tafel. Hier kan je dan ook mooie bureaustoelen aan toevoegen die goed passen bij je inrichting. Bureaustoelen zijn er in veel kleuren en maten dus mooie bureaustoelen uitzoeken hoeft nog niet eens een hele klus te zijn. Ik raad je vooral aan goed om je heen te kijken en zorg dat de bureaustoelen goed passen bij de kleuren van je inrichting. Wanneer je bijvoorbeeld een houten bureautafel neemt, die ik net al even noemde, ga dan opzoek naar bureaustoelen in de kleur bruin die bij uw bureautafel passen.

Spiegels
Ook de spiegels zijn dit jaar weer populair. Spiegels brengen vele pluspunten met zich mee. Je kunt ze allereerst overal ophangen. In de badkamer, woonkamer, slaapkamer en ga zo maar door. Je ziet spiegels dan ook overal terug komen. Ten tweede zijn spiegels een leuk decoratiestuk. Spiegels zijn te verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren. De lijsten die vaak om spiegels zitten kun je makkelijk vervangen voor een andere en zo zorgen voor afwisseling in het huis. Ook brengen spiegels de eigenschap met zich mee dat een ruimte groter lijkt. Spiegels zijn al een aantal jaren populair en spiegels zijn niet meer weg te denken uit ons interieur.
Over de Auteur

Furnies is een webshop die gespecialiseerd is in de online verkoop van tafels, spiegels, bureaustoelen en nog veel meer  meubilair en woonaccessoires. Met meer dan 4000 kwaliteitsproducten in het assortiment is er voor iedere consument wel wat wils.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo