Spijlhekwerken die een bedrijven en huizen beveiligen - Artikel Post - Artikel Marketing

Spijlhekwerken die een bedrijven en huizen beveiligen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 434 | Aantal woorden: 409 | Datum: | 0 commentaar

Het is 05:00 in de morgen er rijdt een beveiligingsauto rond over een groot bedrijventerrein rond. De twee inzittende medewerkers zijn te tevreden hun nachtdienst zit er bijna op. Er zijn deze avond geen gekke voorvallen en kunnen dus met een gerust hart naar bed. Een van de oorzaken dat er zo weinig gebeurd op het bedrijventerrein is dat elk bedrijf/fabriek goed afgeschermd is met een hekwerk. Dit soort hekwerken noemen ze ook wel spijlhekwerken.

Een spijlhekwerk is echter niet alleen functioneel op een bedrijventerrein maar ook rondom het eigen huis. Inbreken is tegenwoordig namelijk een groot probleem geworden voor zowel ondernemers en gezinnen. Iedere dag hoorje weer een geval van diefstal en dat zorgt voor steeds meer angst bij de samenleving. In deze tijden van crisis is er een steeds groter wordende groep die armer wordt. Deze groep werkt zich in de schulden maar moet toch op een manier aan geld of spullen zien te komen. Hierdoor neemt het aantal inbraken steeds meer toe en dit is een reden waarom de consument zijn huis steeds meer gaat beveiligen.

Ook is er een groep die een spijlenhekwerk gewoon mooi vindt. Spijlhekwerken zijn namelijk in verschillende soorten en modellen te verkrijgen. Vaak wordt een spijlhekwerk op maat gemaakt naar de wens van de klant.

Bij tuincentrums is er een grote keuze uit standaard spijlhekwerken die meteen geleverd kunnen worden. Echter wil de klant toch graag een spijlhekwerk op maat gemaakt hebben. Een hekwerk kan zomaar 200 euro per meter kosten. Het is vaak daarom ook mooier om een hekwerk op maat te laten maken. Dit is voor bedrijven natuurlijk weer niet het geval, hier gaat meestal om de functionaliteit en om zo min mogelijk kosten te maken.

Conclusie

Voor bedrijven zijn hekwerken vaak functioneel en zijn ze vooral voor het beschermen en het buiten houden van dieven. Voor de consument is vaak een stukje meer want het gaat hier om een stukje aanzien maar ook weer de veiligheid. De consument zal eerder een hekwerk op maat laten maken. Over de Auteur

Ik ben een auteur die artikels schrijft in zijn vrije tijd. Ik doe dit voor allerlei verschillende organisaties. Zo heb ik onlangs ook nog een artikel geschreven om zo mensen bekend te maken met bepaalde onderwerpen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo