Stalen dakpanplaten - Artikelpost

Stalen dakpanplaten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 230 | Aantal woorden: 577 | Datum: | 0 commentaar

Op zoek naar goedkope stalen dakpanplaten? Bezoek dan de webshop Beplatingswinkel.nl. Een webshop met de goedkoopste stalen dakpanplaten van Nederlandse komaf.

Nederlandse stalen dakpanplaten

Stalen dakplaten zijn verkrijgbaar in veel verschillende merken en types. Veel dakpanplaten worden geproduceerd in het buitenland, waardoor de kwaliteit niet altijd gewaarborgd blijft. De dakpanplaten van Beplatingswinkel.nl worden geproduceerd in Nederland. Het is daarom een uniek Nederlands product, waardoor de webshop de kwaliteit en de lage prijs kunnen garanderen. Toch goedkopere dakpanplaten gezien met dezelfde productspecificaties? Dan geldt de laagste prijsgarantie!

Technische informatie

Dakpanplaten bestaan uit hoge kwaliteit staal, voorzien van een zinklaag. Op de zinklaag wordt vervolgens een duurzame coating aangebracht. Door middel van de coating wordt ook de kleur bepaald. Bijvoorbeeld de kleur antraciet, terracotta, groen of zwart. De coating zorgt er daarnaast ook voor dat het staal niet gaat roesten.

Bij de montage van de dakpanplaten zijn ook accessoires nodig om het dak wind- en waterdicht te maken. De accessoires die nodig zijn bij de klus zijn: dakpanschroeven, halfronde nok, eindnok en windveren voor het afwerken van de hoeken.

Dakpanplaten zijn eenvoudig te monteren met behulp van panlatten of met behulp van een houten plaat. Voor de hobby klusser is het eenvoudig om een houten plaat te gebruiken. Leg het dak dicht met een houten plaat en houdt daarbij rekening met een minimale helling van 10 graden. Ga niet op de dakpanplaten of houten plaat staan, maar gebruik hiervoor speciale loop planken.

Per merk zijn er ook verschillende handleidingen om stalen dakpanplaten te leggen. Bij levering wordt dit veelal meegestuurd door de leverancier. Tevens kiezen particulieren er ook voor de dakbeplating te laten leggen door een dakdekker. Dakdekkers hebben veel ervaring met het plaatsen van dakpanplaten en andere beplatingsmaterialen en leveren werk waar ook garantie op zit. Dit heeft als grote voordeel dat de montage voldoet aan de werkwijze van de leverancier.Over de Auteur

Beplatingswinkel.nl is een leverancier van producten voor dak-en wandbeplating. Wij produceren de meeste producten in eigen beheer en de overige producten kopen wij groot in, rechtstreeks bij de fabrikant.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo