Stalen kozijnen trendy of tijdloos? - Artikel Post - Artikel Marketing

Stalen kozijnen trendy of tijdloos?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 102 | Aantal woorden: 457 | Datum: | 0 commentaar

De afgelopen decennia zijn wij met zijn allen steeds meer aandacht gaan besteden aan onze woningen. Waar vroeger meer de nadruk lag op een praktisch huis is stijl dezer dagen net zo belangrijk. Net als kleding (dat als primaire behoefte is ontstaan) zijn huizen van binnen en buiten geëvalueerd tot een onderdeel van je identiteit. Een huis kan wat zeggen over de bewoners en andersom, toch mag dit niet ten kosten gaan van de kwaliteit en waarde van de woning. Daarom vinden we het belangrijk te investeren in ons huis. 

Verschillende stijlen hebben zich door de jaren heen ontwikkelt en gevormd. Trends komen en gaan, maar keren in veel gevallen ook weer terug. Anno 2019 zijn jaren ‘30 woningen enorm in trek. Jaren ‘30 woningen kenmerken zich met hoge plafonds, erkers en stalen elementen. Ieder detail is hierbij belangrijk, met een aantal blikvangers welke bepalend zijn voor de sfeer. Dan heb ik het met name over ramen en deuren. Jaren 30 woningen kenmerken zich ook door ensuite deuren welke verschillende ruimtes van elkaar scheiden. Deze deuren zijn uitermate geschikt om uit te voeren in staal.

Stalen kozijnen verbinden verschillende ruimtes door veel glas gecombineerd met minimalistische deurprofielen. Staal is een zeer sterk materiaal waardoor stijlen van 20/30mm haalbaar zijn. Stalen deuren zorgen dus voor verbinding, maar tevens ook voor een hoogwaardige uitstraling bij dichte stand. Stalen kozijnen liggen over het algemeen hoger in prijs dan bijvoorbeeld hout of aluminium. Ook zijn de productverschillen groot binnen de markt. Zo zijn er maar enkele betrouwbare merken en een hoop doet-het-zelvers. Deze verschillen zijn zichtbaar en voelbaar in kwaliteit. Een smid op de hoek kan een stalen frame aan elkaar lassen, maar is niet gespecialiseerd in het maken van ramen en deuren. Stalen kozijnen kunnen de toon zetten in ieder interieur. Dan is kwaliteit en uitstraling belangrijk. Stalen deuren dienen gemaakt te zijn voor een levensduur en kunnen een meerwaarde zijn voor je woning. Stalen kozijnen zijn misschien prijzig in aanschaf, maar betalen zichzelf terug op de lange termijn.

Een stalen kozijn wordt momenteel meer toegepast dan voorheen, maar is er dan sprake van een woontrend? Je kunt ook stellen dat stalen kozijnen kwalitatief een ontwikkeling hebben doorgemaakt. Waar men vroeger bang was voor roestvorming en een slechte isolatie is dit nu te voorkomen en kunnen er sterk isolerende, stalen kozijnen geleverd worden.Over de Auteur

Perfect View levert de meest slanke, exclusieve stalen deuren voor binnen en buiten. Wij zijn vooral gefocust op de particuliere markt. Onze stalen kozijnen passen perfect in uw nieuwbouw- of renovatieproject. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[252 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo