FB pix Steeds meer mensen krijgen interesse in een badkamerrenovatie! - Artikelpost

Steeds meer mensen krijgen interesse in een badkamerrenovatie!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2170 | Aantal woorden: 553 | Datum: | 0 commentaar

 

Steeds meer mensen gaan voor een badkamerrenovatie!
En dat is logisch want een badkamerrenovatie is stukken goedkoper dan een nieuwe. Vaak zijn nog veel badkameronderdelen in prima staat dus waarom een nieuwe badkamer aanschaffen?
Een badkamerrenovatie heeft één supergroot voordeel als u besluit het zelf te gaan doen en dat ligt in de loonkosten. Reken maar op een uurloon van enkele tientallen euro`s keer het aantal manuren en dan weet u ongeveer wat u kwijt bent.
En zelf doen houdt wel in dat u veel tijd kwijt bent want u gaat renoveren buiten uw normale werk en waar moet u en uw gezinsleden elke dag douchen?
Ook is de kans erg groot dat u gereedschappen moet kopen of lenen. En wat te denken van het slopen, opruimen en wegbrengen van het puin?
Kortom, renoveren van uw badruimte is nog niet zo eenvoudig en u zult de volgende voordelen én nadelen tegen elkaar af moeten wegen.

Het grootste voordeel van zelf de badkamerrenovatie uitvoeren is dat u geen arbeidskosten heeft.
U kunt in de winkel badkameronderdelen kopen of op internet en u bepaalt welke u wilt zonder tussenkomst van een installatiebedrijf. 
Daarnaast bent u niet aan een bepaald merk gebonden en u kunt zelf uw tijd indelen maar let er op dat debadkamerrenovatie niet te lang gaat duren.
Heeft u problemen met het puin, dan kunt u dat laten ophalen en zo duur is dat niet.
Het geld dat u bespaart aan uw badkamerrenovatie kunt u besteden aan bijvoorbeeld nieuwe kranen, aan nieuwe badkamermeubels of aan leuke en nodige accessoires.

U laat uw badkamer renoveren.
Samen met uw installateur gaat u bekijken wat u wilt, of uw wensen realiseerbaar zijn en of u de badkamerrenovatie kunt betalen. U kunt per uur betalen of een totaalprijs maken. Mocht de verbouwing langer gaan duren, dan is dat het risico voor de aannemer.
Nadelen die komen kijken bij de badkamerrenovatie die u laat doen is ondermeer de hogere prijs die ontstaat door het loon en soms krijgt u een merk van een onderdeel die u niet in gedachten had omdat de installateur daar korting op krijgt.
Voordelen zijn dat de badkamerrenovatie sneller klaar is, u echte vakmanschap krijgt en garantie op de verbouwing. Ook kan het installatiebedrijf u tips geven die u anders niet zou hebben geweten.
Wilt u helemaal geen risico lopen, dan legt u de overeengekomen afspraken vast op papier zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Over de Auteur

 

 


Interesse gekregen in een badkamerrenovatie? U kunt dan nóg meer informatie krijgen via de website www.complete-badkamers.be/badkamerrenovatie.html

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo