FB pix steigerhouten meubels - Artikelpost

steigerhouten meubels

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 965 | Aantal woorden: 605 | Datum: | 1 commentaar

steigerhouten meubels  limburg.Steigerhouten meubels nu ook op maat gemaakt bestellen gaat eenvoudig via onze site. Steigerhouten meubels van kwaliteit door t vervaardigen met schroeven en waarnodig worden onze meubels verlijmd.Ook voor banken of kasten kunt u bij ons terecht.Een offerte voor steiger meubels is gratis.

Meubels die gemaakt worden van steigerhout zijn in Nederland al een tijd een trend.Dit komt omdat het een gemakkelijk te bewerken houtsoort is, het geeft een rustieke landelijke sfeer.ook zijn de meubels van steigerhout buiten te gebruiken u kunt ze gemakkelijk behandelen met een wash of blanke lak.

Waar komt het steigerhout vandaan?

Steigerhouten planken worden gemaakt van de spar dit is een goed bewerkbaar hout voor alle soorten doeleinde dus geen afval maar hergebruiken voor meubels en interieurs.Steigerhouten meubels zijn zeer steilvol in elke tuin veel soorten modelen en maten zijn mogelijk ook kunt u zelf bepalen of u opmaat gemaakte meubels wildt.De levensduur van steigerhouten meubels hangt af of ze kunnen drogen(in de winter afdekken zodat er wel rondom lucht aan kan) dan is de levensduur ongeveer 7 a 8 jaar.

Verschillende soorten tuin meubels.

Er is een variabel aantal meubels die gemaakt kunnen worden voor in u tuin,denk eens aan een Loungbank of een salontafel een klosbank, oppot tafel,eettafel,stoelen,hockers en bloembakken.Er worden tegenwoordig kunstof stoelen met vele kleuren gebruikt onder steigerhouten tafels wat een geweldig contrast geeft aan het steigerhout. Wij steigerhoutlimburg kunnen ook zorg dragen voor Kussens voor in u tuinmeubels deze hoeven niet persee van steigerhout te zijn .De kussens worden opmaat gemaakt naar de wens van de klant.

Alles kan opmaat vervaardigd worden de levertijd bedraagd ongeveer 3 a 4 weken.alles wat wij maken wordt glad geschuurd geschroefd en waar nodig verlijmd voor het beste resultaat.Over de Auteur

steigerhouten meubels Limburg verzorgd meubels van steigerhout voor particulieren en bedrijven. Inrichtingen van steigerhout kunnen ook door ons worden gemaakt. Voor een gratis offerte kunt u naar onze website www.steigerhoutlimburg.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Wed, 15 Aug 2012 at 10:14 PM, by steigerhoutlimburg
goede uitleg over wat steigerhoutlimburg doet kort en krachtig.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo