steigerhouten tafel - Artikel Post - Artikel Marketing

steigerhouten tafel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: steigerhoutlimburg
Gezien: 462 | Aantal woorden: 443 | Datum: Wed, 15 Aug 2012 | 1 commentaar

Steigerhouten tafels gemaakt van steigerplanken die gebruikt zijn in de bouw waardoor deze een grijze waas hebben gekregen door de cement sluier die erop gemorst is.Tafels worden in allerlij vormen en maten gemaakt wij gebruiken alleen gebruikte steigerplanken omdat deze een stuk minder werken dan nieuwe steigerplanken en de tafels een rustieke uitstraling geven wat weer ten goede komt in u huiskamer.

Tafel recht 

Een rechte strakke tafel van gebruikte steigerplanken. De lengte kan varieren en wordt bepaald door de klant evenals de hoogte van onze tafels.De tafel wordt gemaakt van gewone rechte steigerplanken dus strak de poten worden normaal in vierkant gemaakt en wel 14 bij 14 cm.De hoogte van de tafel hangt ervanaf hoe hoog u leuning van u stoel is bij de bobenkant van de leuning komt nog maals 10 cm tot de bovenkant van de tafel.

Tafel Kops.

Deze steigerhouten tafel heeft aan de uiteindes een steigerhouten dwars lat om eventuele lengte te breken. Steigerhout dat gebruikt is is uiterst geshikt voor tafels.De hoogte van de tafel is ook hier weer te bepalen door de klant zelf.steigerhout wat gewoon nattuurlijk blijft kan na verloop van tijd nog maals licht geschuurd worden om eventuele vlekken of gaten weg te schuren die er in zijn gekomen door intens gebruik van deze geweldige tafels.

Steigerhouten tafel voor binnen.

Eigenlijk kunnen alle steigerhouten tafels binnen gebruikt worden.Eetkamertafels van gebruikt steigerhout hebben een karakterestieke uitstraling en fleurt u woonkamer of keuken zeker op. Met steigerhouten poten of zelfs met RVS poten u wens wordt vervuld.De Steigerhouten tafels kunnen ook een behandeling krijgen dit wil zeggen een lak gekleurd of blank maar ook met wash. Met wash is het wel zo dat u deze moet blijven behandelen voor een gewenst resultaat te blijven houden.Over de Auteur

steigerhoutLimburg opmaat gemaakte meubels voor binnen in huis of buiten in u tuin. Steigerhouten meubels gemaakt van gebruikte steigerplanken een lust voor het gehele gezin.Tafels gemaakt naar eigen inzichten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Wed, 15 Aug 2012 at 11:57 PM, by steigerhoutlimburg
verschillende tafels van steigerhout zo zie je wat er allemaal mogelijk is.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo