Stellingkast samenstellen - Artikel Post - Artikel Marketing

Stellingkast samenstellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 476 | Aantal woorden: 389 | Datum: | 0 commentaar

Een stellingkast lijkt een praktische oplossing om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren in ruimtes zoals garages, magazijn, maar ook in verschillende andere ruimtes zoals kantoren en opberghokken. Dit lijkt het niet alleen. Dit is het ook. 

Stellingkasten worden steeds vaker gebruikt als een vervanger voor de opbergkasten. U kent ze wel. De billy boekenkast van de Ikea of een houten kastmeubel van de Praxis. Dat is niet meer nodig anno 2014. Steeds meer kantoren worden industrie-achtig ingericht. Dit betekent dat er steeds vaker geen verlaagd plafond wordt gemonteerd onder het dak en dat de buizen gewoon zichtbaar zijn. Het is modern om de panden te laten in de staat die zij hebben.

Stellingkasten ogen ook erg industrieël en passen om deze reden dan ook erg goed in het zicht van een moderne kantoorruimte. Een ander voordeel van stellingkasten is het feit dat deze gemakkelijk op maat te maken zijn. Dit betekent uiteraard niet dat je zelf de stellingkasten moet gaan zagen. Dit betekent dat het sinds kort mogelijk is om zelf je stellingkast te kunnen configureren.

Stellingkast samenstellen 
Op stellingkastaanbieding.nl kun je gemakkelijk en snel je stellingkast samenstellen. Op deze pagina kun je gemakkelijk de hoogte, breedte, diepte en het aantal legborden selecteren dat je nodig hebt. Het aantal gewenste producten (en uiteraard de correcte producten) worden in dit geval op maat geleverd. Zo hoef je dus alleen nog maar de stellingkast in elkaar te zetten.

Praktisch gebruik maken van de ruimte
Het voordeel van deze manier van stellingkasten kopen is dat je precies de ruimte kunt gebruiken die je nodig hebt. Een ruimte achter de deur van 30cm diep hoeft niet meer een loze ruimte te zijn. Deze ruimte kan nu worden gebruikt voor de opslag van diverse spullen. Nog een voordeel van deze stellingkasten zijn het aantal legborden. Deze kunnen direct gekozen worden bij de samenstelling van de stellingkast.

Over de Auteur

Stellingkastaanbieding.nl is een bedrijf dat zich sinds 2013 bezig houd het met op maat, leveren van stellingkasten aan bedrijven en particulieren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo