Stickers bedrukken - Artikelpost

Stickers bedrukken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 266 | Aantal woorden: 647 | Datum: | 0 commentaar

Stickers, iedereen kent ze wel, de kleine plakkertjes die bijna overal opgeplakt kunnen worden. Vroeger waren ze vooral leuk, maar ze kunnen ook erg handig zijn en van pas komen, want stickers kunnen gebruikt worden voor enorm veel verschillende doeleinden. Stickers bedrukken laten kan voor veel mensen een uitkomst zijn, ze zijn namelijk best wel handig. Ze kunnen toegepast worden om mensen te informeren, voor het maken van reclame, om spullen te identificeren, verzenden, traceren, als waarschuwing of gewoon als versiering natuurlijk. Bijna iedereen zou dus stickers bedrukken kunnen laten met al deze verschillende doeleinden. Stickers kunnen bijna overal op geplakt worden, zoals onder andere hout, plastic, glas en papier.

Stickers voor zakelijk gebruik

Als bedrijf is het vaak belangrijk om een visitekaartje te hebben, een sticker kan daar uitermate geschikt voor zijn. Met een visitekaartje kun je mensen bereiken en potentiële klanten werven en contactgegevens verspreiden. Een sticker kan deze informatie net zo goed bevatten. Het handige hiervan is ook nog eens dat een sticker ergens opgeplakt wordt, wat maakt dat hij niet zo snel kwijtgeraakt zal worden. Stickers bedrukken laten voor zakelijk gebruik is dus zo’n slecht idee nog niet. De stickers met logo en eventuele gegevens kunnen uitgedeeld worden aan relaties en potentiële klanten.

Doelen van stickers

Zoals eerder genoemd kunnen de doeleinden van stickers bedrukken oneindig zijn. Ze kunnen voor zoveel dingen gebruikt worden. Met een sticker blijft de boodschap in ieder geval langer hangen. Een sticker laten bedrukken met je persoonlijke gegevens kan ook handig zijn, voor bijvoorbeeld een opa en oma. Zo hebben ze gemakkelijk je telefoonnummer bij de hand, als ze de werking van hun telefoon niet helemaal snappen. Een sticker met het logo van je eigen bedrijf, om bekendheid te verspreiden. Stickers voor het identificeren van spullen, zoals bij een verhuizing op de dozen of in een winkel met sale. Een sticker ter informatie, van bijvoorbeeld een aankomende evenement of de opening van een nieuwe winkel. Stickers bedrukken laten kan enorm veel doelen hebben, maar voor ieder doel is een sticker.

Ontwerpen en stickers bedrukken laten

Gemakkelijk kunnen tegenwoordig allerlei soorten materialen bedrukt worden door de digitale drukkers. Stickers bedrukken wordt nu meestal gedaan door middel van HP indigo persen. Online kun je heel makkelijk je eigen ontwerp voor een sticker insturen en een sticker bedrukken laten. Het ontwerp kan een plaatje bevatten of enkel tekst, kan helemaal zelf gemaakt zijn of door een ontwerper gemaakt zijn. Er kan gekozen worden uit formaten voor de stickers, de papiersoort en de manier van snijden. Er kan uit verschillende afwerkingen worden gekozen voor de stickers. Doorzichtige stickers zijn tegenwoordig ook een ding, is weer eens wat anders dan normaal. Natuurlijk kan het ontwerp zo gek gemaakt worden als je zelf wil. Iets met glitter, veel plaatjes en kleuren, of enkel tekst en weinig kleur. Het leveren van de stickers kan in losse exemplaren, op een rol of een vel. Het is maar net wat handig is voor het doel van stickers bedrukken laten. Kleine of grote oplages, alles is mogelijk met het digitale drukwerk.Over de Auteur

De auteur schrijft graag artikelen om zo zijn kennis te delen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[343 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[84 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo