Stihl robotmaaiers: innovatieve techniek en goede kwaliteit - Artikel Post - Artikel Marketing

Stihl robotmaaiers: innovatieve techniek en goede kwaliteit

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 236 | Aantal woorden: 357 | Datum: | 0 commentaar

Met Stihl robotmaaiers haal je innovatieve techniek en goede kwaliteit in huis

Robot grasmaaiers die beschikken over Stihl-techniek, daarvan weet je zeker dat ze kwaliteit leveren. Dat zijn namelijk automatische grasmaaiers waarvan de accu’s duurzaam zijn en zo lang mogelijk op maximaal vermogen kunnen maaien zonder direct opgeladen te hoeven worden. Ook beschikt een robotmaaier met Stihl-elementen over de beste techniek. Met Stihlproducten haal je perfecte kwaliteit in huis. Het merk Viking is onderdeel van Stihl en biedt dus kwaliteit en duurzaamheid. In onderstaande tekst kom je meer te weten over verschillende Stihl robotmaaiers en kun jij bekijken welk model het meest geschikt is voor jouw gazon.

MI 422

De kleine maar toch doeltreffende robotmaaier MI 422 is geschikt voor tuinoppervlakken tot 500 vierkante meter. Deze maaier heeft regensensoren, zodat de gras robot uit zichzelf terugkeert naar het basisstation wanneer er regen valt. Je kunt de robotmaaier dus met een gerust hart laten maaien, ook als het misschien kan gaan regenen. Is de grond van jouw tuin niet helemaal vlak? Met de MI 422 is dat geen probleem. Deze robotmaaier kan hellingen tot 35% maaien. Het heldere LCD-scherm is makkelijk te bedienen en zelfs in de zon goed af te lezen, waardoor de MI 422 heel gebruiksvriendelijk is.

MI 632

De MI 632 van Stihl (Vking) is een robotmaaier die een grotere maaicapaciteit heeft. Deze automatische grasmaaier kan groene terreinen tot 3000 vierkante meter snel en nauwkeurig maaien. Als er neerslag valt, dan keert de robot automatisch terug naar het docking station. Ook wanneer de robotmaaier opgeladen moet worden keert deze zelfstandig terug naar het basisstation. De robot is slim genoeg om zelf te bereken of het handiger is om kort op te laden en de maaiklus daarna direct af te ronden, of dat hij beter eerst volledig kan opladen. Hellingen tot 45% maait de MI 632 moeiteloos.Over de Auteur

De Robotmaaier Expert is de specialist op het gebied van robot grasmaaiers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo