Stijlvol stucwerk met betonlook - Artikel Post - Artikel Marketing

Stijlvol stucwerk met betonlook

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 349 | Aantal woorden: 434 | Datum: | 0 commentaar

Beton Ciré stucwerk

Je hebt het vast wel eens langs zien komen in een luxe badkamer of in een hip restaurant: stucwerk dat een stijlvolle betonlook suggereert. Deze manier van stuken is erg populair en vind je op allerlei plaatsen terug. De stukadoor maakt gebruik van Beton Ciré. Dit materiaal is voor veel doeleinden te gebruiken. Het heeft eigenschappen die het erg gewild maken. Lees hieronder meer over de toepassing van Beton Ciré stucwerk.

DiversiteitHoewel Beton Ciré een uitgesproken look geeft, zijn er talloze toepassingen denkbaar. Beton pas perfect in een industriële setting. Het gaat echter om stucwerk in plaats van ruwe betonblokken. Omdat Beton Ciré netjes afgewerkt kan worden past het in diverse interieurs. Het kan een ruimte zowel een gelikte als stoere uitstraling geven.

Watervast

Door de eigenschappen van het materiaal is Beton Ciré heel goed geschikt voor keukens en badkamers. Beton in de badkamer levert bijvoorbeeld voordelen op ten opzichte van traditionele tegels. Het stucwerk is waterbestendig. Des te meer door de extra coating die wordt aangebracht. Doordat Beton Ciré op vloeren, wanden en meubels toegepast kan worden zorgt het voor een uniforme uitstraling. In tegenstelling tot tegels, heeft het stucwerk geen naden en voegen. Hierin kan dus geen vocht blijven hangen. Het materiaal is makkelijk schoon te krijgen en je hebt minder kans op schimmelplekken.

Hygiëne

Betonnen stucwerk is dus erg gemakkelijk schoon te maken. Dit levert ook in de keuken voordeel op. Het aanrechtblad is goed vrij van vuil te houden. Het materiaal heeft bovendien een alkalische afwerking. Dit geeft het unieke schimmelwerende eigenschappen die je niet terugvindt in regulier stucwerk. De coating op het Beton Ciré beschermt beter tegen vlekken. Wel moet het evengoed op tijd schoongemaakt worden om permanente aantasting te voorkomen.

Betonnen stucwerk is een eeuwenoud product dat tegenwoordig weer aan populariteit wint. Ben je overtuigd van de voordelen van Beton Ciré? Ga dan bijvoorbeeld met een stukadoor in Rotterdam in gesprek over een mogelijke toepassing in jouw woning.

 

Beton Cire

Over de Auteur

Stukadoorsbedrijf Langsbergen is een ervaren stucadoor in Rotterdam. Onder andere expert op het gebied van Beton Ciré. Neem contact op voor advies!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo