Terras of oprit aanleggen? Eerst naar Gadero! - Artikelpost

Terras of oprit aanleggen? Eerst naar Gadero!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 160 | Aantal woorden: 739 | Datum: | 0 commentaar

Voor zowel de meest duurzame planken als veelzijdige tegels ben je bij ons aan het juiste adres. Geef je tuin opnieuw vorm volgens jouw eigen richtlijnen!
Wil je je tuin slechts een mooier uiterlijk geven of je erf beter begaanbaar maken? In beide gevallen is een bezoek aan Gadero precies wat je nodig hebt! Dankzij onze praktische planken en tijdloze tegels ligt jouw erf er straks precies zo bij als jij het je had voorgesteld. Heb je al een plan gemaakt in de vorm van gedetailleerde tekeningen, plattegronden en moodboards? Dan vind je in ons brede aanbod precies de stevige ondergrond waar jouw ideeën om vragen!

Bestrating

Een nieuwe oprit is, evenals een compleet terras, heel gemakkelijk te realiseren met het diverse tegelaanbod van Gadero. Qua uiterlijk voor deze oppervlakken zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos! En dan hebben we het niet alleen over de kleur en de afmetingen van de tegels maar ook over de textuur. Waar de ene volledig glad is, heeft de ander juist weer een rauw randje, letterlijk en figuurlijk. Ook grind en split om je borders mee op te vullen vind je volop bij Gadero!

Vlonder

We nemen zomaar niet aan dat je zit te wachten op een terras met tegels waar onkruid tussendoor komt groeien dat je om de haverklap met veel pijn en moeite moet verwijderen. En dit absoluut niet wanneer je kiest voor houten planken! Met behulp van worteldoeken en drainage hoeft dat ook niet. Zo kun je met onze populaire Bankirai vlonderplanken in alle rust je vlonderplanken opbouwen en je terras precies zo inrichten als jij wilt!

Vloer

 

Kun je ook binnenshuis wel een nieuw vloeroppervlak gebruiken? Dan heb je bij ons een ruime keuze uit diverse materialen. Iedere variant heeft immers zijn eigen voordelen. Met laminaat heb je een krasbestendige ondergrond en klik-pvc haal je ook weer gemakkelijk uit elkaar. Dit is handig wanneer je de onderdelen wilt hergebruiken voor een andere ruimte of mee wilt verhuizen! Bekijk online de uiteenlopende eigenschappen van de verschillende vloeren uit ons ruime assortiment en maak je keuze!


Over de Auteur

Lees het leuke artikel over je nieuwe bestrating of terras.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo