Terras, vlonder of boekenplank? Dat kan Wovar bevestigen! - Artikelpost

Terras, vlonder of boekenplank? Dat kan Wovar bevestigen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 167 | Aantal woorden: 734 | Datum: | 0 commentaar

Voor klussen in en rondom je woning ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Schaf in onze online groothandel voordelig accessoires aan om als ondersteuning te dienen voor waterpas gelegde oppervlakken.
Moet lijnrecht ook echt lijnrecht zijn? Dan doe je er heel verstandig aan om in de online groothandel van Wovar eens een kijkje te nemen. Hier tref je alles wat je nodig hebt om welk oppervlak van planken of tegels dan ook waterpas aan te leggen. We leveren de meest duurzame onderdelen die jarenlang meegaan. Wil je weten wat je het beste kunt gebruiken om jouw terras dan wel boeken- of keukenplank aan te leggen? Lees dan vooral verder!

Plankdragers

Om een rechte plank te bevestigen die dienst moet doen als onderstel voor je boeken of keukenspullen, heb je absoluut de plankdragers van Wovar nodig. Dit zijn metalen objecten die in een hoek van 90° zijn vervaardigd. Hiertussen is nog een diagonale steunbalk geplaatst. Aan de beide uiteinden van de rechte hoek zitte bevestigingspunten. Hiermee maak je onze plankdragers eenvoudig vast aan je muur en de betreffende plank. Vervolgens mag je je pas aangelegde opbergsysteem gaan inrichten!

Terrasdragers

Niet alleen de bodem waarop je je vlonder plaatst maar ook de onderzijde van de constructie zelf wil je uiteraard niet beschadigen. Daarom kunnen we je van harte aanbevelen om hiertussen voldoende terrasdragers te plaatsen! Deze verstel je eenvoudig in hoogte, zodat het waterpas aanleggen van je vloeroppervlak geen enkele moeite zou moeten kosten. Dankzij de hoge draagkracht en duurzaamheid van onze onderdelen, hoef je je terrasdragers niet om de haverklap te vervangen en hoef je je geen zorgen te maken om eventuele beschadiging van je tegels of planken!

Tegeldragers

 

De basis van een dakterras is vaak niet helemaal recht. Maar dat wil niet zeggen dat je er geen prachtige laag met tegels op kunt aanbrengen! Hiervoor gebruik je onze tegeldragers. Ze zijn bedoeld om een waterpas vloer te creëren op een stabiele en harde ondergrond. Zowel plastic als rubberen varianten van deze onderdelen zijn verkrijgbaar bij Wovar. De eerste soort is net als de terrasdrager in hoogte verstelbaar; de andere kun je opstapelen totdat je tegels waterpas liggen!


Over de Auteur

Lees de leuke blog over het bevestigen van al je houten constructies!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo