FB pix Terrasverlichting - Artikelpost

Terrasverlichting

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2573 | Aantal woorden: 355 | Datum: | 0 commentaar

Wil je misschien terrasverlichting kopen om je tuin een knusse sfeer te geven ’s avonds laat? Dan ben je bij het juiste artikel beland. Hierin staat informatie voor het kopen van terrasverlichting.

Soorten

De ideale terrasverlichting voor jou kan bestaan uit grondverlichting of sokkels. Grondspots zijn een vorm van grondverlichting. Deze kun je gebruiken voor het verlichten van een pad dat je misschien in je tuin hebt liggen of je oprit te verlichten. Deze lampen zijn er in halogeen en LED. Het voordeel van deze lampen is dat het niet opvalt dat ze aanwezig zijn. Daarnaast geven ze optimaal licht. Sokkels zijn ideale lampen voor het verlichten van een beeld. De sokkel moet vele malen groter zijn dan het beeld of andersom.

Sokkels zijn er in vele maten, de uit de oppervlakte en de hoogte bestaat, doordat er veel factoren zijn die meespelen bij het zoeken van de juiste sokkel. Volgens veel mensen moet het beeld de aandacht krijgen, dus de sokkel mag niet te veel afleiden. Er bestaan zelfs sokkels van graniet. Verlichting voor op je terras kan ook bestaan uit lantaarns. Ze zijn er allerlei stijlen. Zo kun je kiezen voor eentje met een Oud-Hollande of klassieke stijl. Naast de klassieke stijl kun je kiezen voor een semi-klassieke stijl. Deze lantaarns zijn van gietijzer.

Ook kun je kiezen voor een nostalgische lantaarn. Als dit ook niet jouw stijl is, zijn er ook nog design en moderne lantaarns. De lantaarns kunnen een groot en klein formaat hebben. Lantaarns kunnen ook energiezuinig zijn. Dan heb je LED-verlichting. Prijs Waar je met terrasverlichting rekening mee moet houden, is je budget. Er is zelfs verlichting op je terras voor meer dan € 1.000. Zo gek hoef je het uiteraard niet te maken, want je kunt ook leuke terrasverlichting kopen voor minder dan € 100.

Over de Auteur

Garden-lights-kopen.nl heeft een uitgebreid assortiment aan tuinverlichting

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo