Thermokraft radiatoren - Artikelpost

Thermokraft radiatoren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2281 | Aantal woorden: 392 | Datum: | 0 commentaar

De Thermokraft radiatoren zijn nog niet heel erg bekend in Nederland. Deze radiatoren zijn afkomstig van de organisatie Pekpan. 

Omdat het radiatormerk nog niet heel bekend is in Nederland, wordt hier een korte introductiebeschrijving gegeven:

De radiatoren van Thermokraft worden gecoat in een moderne accommodatie. Alle Thermokraft radiatoren zijn met de verfkleur RAL 9016 (wit) gespoten. Deze verf (RAL 9016) is speciaal ontworpen om het milieu beter te beschermen. Thermokraft heeft de radiatoren in twee uitvoeringen gefrabiceerd. Dit zijn de Thermokraft Compact Paneelradiator en de Thermokraft Compact Ventil Paneelradiator. De Compact uitvoering is voorzien van 4 zij-aansluitingen (T4) en de Compact Ventil van 4 zij-aansluitingen en 2 onderaansluitingen (T6). Bij een T4 kunt u de radiator alleen aan de zijkanten aansluiten. Bij een T6 kunt u de radiator van onderaf aansluiten, waardoor de radiatoren recht boven de leidingen kan worden gepositioneerd. De radiator kan net als bij een T4 aan de zijkanten worden aangesloten.

De paneelradiatoren van Thermokraft ondergaan in meerdere fasen een oppervlaktebehandelingsproces. De radiatoren worden daarnaast ontvet, gespoten, wordt er ijzerfosfaat coating toegepast en het chroomvrij gepassifeerd. Samen met de basislaag, biedt het fosfaatlaag een uitstekende bescherming tegen roest. Na de oppervlaktebehandeling worden de radiatoren gespoeld met gedeïoniseerd water.

Het verfproces wordt gevolgd door het toevoegen van op water gebaseerde oplosmiddelvrije natte verf en gedroogd in hete lucht bij een temperatuur van 150 graden. Dit proces wordt gevolgd door het aanbrengen van een epoxy polyester poedercoating dat wordt aangebracht op alle voor- en achteroppervlakken van de radiatoren en wordt uitgehard bij 180 graden.

De paneelradiatoren van Thermokraft zijn duurzaam door de afwerklaag. Door de afwerklaag zijn de radiatoren bestand tegen krassen, vocht en zuren. Dit is in overeenstemming met de normen DIN 55900 en EN 442.

De Thermokraft paneelradiatoren zijn exclusief in Nederland verkrijgbaar bij Verwarminghandel.nl. Qua kwaliteit en design kunnen de Thermokraft radiatoren eenvoudig met de al gevestigde radiator merken mee.

 Over de Auteur

 

Verwarminghandel.nl, radiatoren en sanitair voor de laagste prijs.

Verwarminghandel.nl heeft een leuk assortiment aan diverse radiatoren en sanitair voor de laagste prijs.

 


Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo