FB pix Tijdloze badkamer - Artikelpost

Tijdloze badkamer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3354 | Aantal woorden: 421 | Datum: | 0 commentaar

Veel dingen zijn aan trends onderhevig, zo ook in het huis. Wat nu helemaal trendy is, kan over een jaar of drie al weer enorm verouderd zijn. Bij zaken zoals kleding maakt dit niet uit. De aanschafprijs daarvan is vaak dermate hoog/laag dat je vooraf al weet dat je bijvoorbeeld een broek of shirt maximaal drie jaar zult dragen. Kies je echter voor iets als een badkamer, dan is zoiets een stuk lastiger te accepteren. Je kunt immers niet elke drie of vier jaar je badkamer vervangen. Daarom is het verstandig om bij de aanschaf van een badkamer te gaan voor een tijdloze badkamer.

Misverstanden over een tijdloze badkamer
Veel mensen zien een tijdloze badkamer als een ouderwetse badkamer, maar dit is zeker niet het geval. Hoewel de tijdloze badkamer beduidend minder trendgevoelige elementen bevat, is het zeker geen ouderwetse badkamer. Er is bovendien genoeg ruimte om ook een persoonlijke touch mee te geven aan de badkamer. Comfort en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel. Het mooie aan tijdloze badkamers is dat je deze dus alsnog een moderne touch mee kunt geven aan het badkamerinterieur. Dit kun je doen door moderne accessoires toe te voegen aan de badkamer.

Tips voor een tijdloze badkamer


Als je een badkamer een tijdloze uitstraling mee wilt geven, dan hangt dit voor een groot deel af van de sanitaire voorzieningen die je in de badkamer plaatst. Neutrale kleuren hebben hierbij de voorkeur.  Dit zijn de kleuren wit, grijs en zwart, maar ook houttinten hebben een tijdloos karakter. Uitbundige vormen en materialen moet je zoveel mogelijk zien te vermijden. Houd de vormen recht of licht gebogen, om de tijdloze uitstraling te behouden.

Accessoires in de badkamer plaatsen


Ze werden al eerder genoemd: de accessoires in de tijdloze badkamer waarmee je een persoonlijke touch mee kunt geven aan het interieur. Denk bijvoorbeeld aan een zeeppompje, een tandenborstelhouder, een wasmand, een handdoekstang en een badkamerplankje met daarop wat leuke dingen. Ook met de kleuren van het badtextiel kun je variëren voor een trendy look van je tijdloze badkamer.

Over de Auteur

Bloos Badkamers uit Dordrecht is actief in de regio rondom Dordrecht. Dit bedrijf ontwerpt badkamers en installeert deze. Ook het verbouwen van uw bestaande badkamer is een optie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo