FB pix Tips om het schoonmaken makkelijk te maken - Artikelpost

Tips om het schoonmaken makkelijk te maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 288 | Aantal woorden: 924 | Datum: | 0 commentaar

Sommige mensen houden van schoonmaken en nemen zelf uitgebreid de tijd ervoor. Maar de meeste mensen vinden het niet zo een leuk klusje en stellen het daarom vaak uit. Helaas schoonmaken hoort erbij en uiteindelijk vind iedereen een schoon huis fijn. Frisse geurtjes in plaats van nare geurtjes. Een schoon bed, schone toilet en een opgeruimde keuken, dat is heerlijk. Alleen tja, opruimen begint toch echt bij jezelf. Daarom hebben we in dit artikel een aantal tips opgesteld om het schoonmaken makkelijker te maken. 

Tip 1. Maak het jezelf makkelijk

Om het schoonmaken makkelijk te maken moet je voor jezelf nagaan hoe je dat wil doen. Tegenwoordig zijn er allerlei producten op de markt gebracht die het schoonmaken eenvoudig maken. Wat dacht je van een robotstofzuiger of zelfs een robotdweil. Ja, het is wel eventjes een pittige investering, maar dan krijg je er wel wat voor hoor. Het leven is gelijk een heel stuk makkelijker als  je een van deze robots aanschaft. Terwijl jij bezig bent met de badkamer schoonmaken, stofzuigt de robot de woonkamer. Vervolgens kan je de dweil stand aanzetten of zelf gaan dweilen. Het halve werk is al gedaan met een robotstofzuiger of dweil. 
Wil je liever geen robotstofzuiger? Maar wel een handige stofzuiger die in alle hoekjes komt? Bekijk dan eens de draadloze stofzuigers. Die zijn ook hartstikke handig en je hebt nooit meer te maken dat het draad ergens vast blijft hangen of dat je voor dat ene hoekje weer de stekker in een ander stopcontact moet zetten. Slim en snel schoonmaken begint bij de juiste apparaten. Wedden dat je steeds meer met plezier gaat schoonmaken als je geen ouderwetse stofzuiger of dweil hoeft te gebruiken. 

Tip 2. Gebruik goede schoonmaakmiddelen

Niets is zo vervelend als met een doekje over een vies plekje op het aanrecht gaan en het wordt maar niet schoon. Of wanneer je de vloer hebt gedweild en daarna lijkt de vloer nog steeds vies. Je vraagt je dan waarschijnlijk af "voor wat maak ik nog schoon?". Ja, dat is een goede vraag. Daarom moet je toch maar even gaan investeren in goede schoonmaakmiddelen. Maar wat is nou goed? Wij raden de Eco Tabs van blinky aan. En waarom? Omdat deze schoonmaakmiddelen milieuvriendelijk zijn en ook nog eens herbruikbaar. Je stopt de eco tab in een sprayflacon en vervolgens kan je daar je gehele huis mee schoonmaken. De fles is herbruikbaar omdat je enkel bij de volgende beurt weer een nieuwe eco tab erin moet plaatsen met wat lauw water. Klinkt lekker makkelijk toch. Daarnaast is er bewezen dat de schoonmaakmiddelen van Blinky goed werken tegen allerlei soort vuil. Benieuwd? Probeer het zelf en bezoek de website: https://blinky.nu/nl/


Tip 3. Schoonmaakdoekjes helpen

Je kent wel die vochtige wegwerp-schoonmaakdoekjes toch? Die zijn ook ideaal voor het schoonmaken. En ze ruiken ook nog eens heerlijk. Het scheelt dat je geen doekje nat hoeft te maken want deze doekjes zijn al vochtig en bevatten schoonmaakmiddel. Even het kastje of de tafel afnemen met de doekjes en het is weer schoon. Over de Auteur

Een particulier die het leuk vindt om informatie over diverse onderwerpen te delen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo