Tips om je slaapkamer te upgraden - Artikelpost

Tips om je slaapkamer te upgraden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 138 | Aantal woorden: 586 | Datum: | 0 commentaar

 

 

De slaapkamer is een van de fijnste plekken van het huis. Niets is fijner om na een lange dag je lounge pak aan te trekken en in bed te ploffen om je favoriete serie te kijken. Ook een goede nachtrust is het begin van een goede dag. Zin om binnenkort weer een nieuwe sfeer in de slaapkamer te creëren? Wij geven je vandaag een aantal tips.

 

Het fijnste gevoel is om wakker te worden in een hotelkamer. Je kan dit gevoel ook bij jou thuis creëren. Een opgeruimd huis geeft rust in je hoofd. Een hotelkamer is daarom vaak heel minimalistisch in gericht. Een slaapkamer is bedoeld om te slapen, zorgt er daarom voor dat alles wat niet met slapen te maken heeft ook niet in de slaapkamer is. Zoals alle elektronica. Berg daarnaast alle kleine dingen op in je nachtkastje of in een mooie inbouwkast. Hierdoor lijkt de slaapkamer veel opgeruimder, wat rust geeft in je hoofd. Dit zorgt er ook voor dat je een veel betere nachtrust hebt. Daarnaast is een fijne beddengoed set ook een must. Kies voor een witte set voor een hotel waardige uitstraling. Koop een mooie sprei voor de herfst, dit is lekker knus. Kies verder voor een neutrale kleur om rust in de slaapkamer te behouden. Meer tips voor de ultieme slaapkamer? Kijk dan op interieurfans.nl

 

Plantjes zijn in 2020 weer helemaal terug. Je haalt de natuur een beetje naar binnen en dit zorgt voor een ontspannen sfeer. Het hoeft ook niet duur te zijn en de slaapkamer ziet er meteen een stuk gezelliger uit. Daarnaast zorgen plantjes ook voor luchtzuivering en voor een goede luchtvochtigheid.

 

Zorg ook dat je het juiste licht hebt in de slaapkamer. Natuurlijk licht in de ochtend zorgt ervoor dat je ‘s ochtends lekker wakker wordt. Als je van uitslapen houdt kan je het beste voor verduisterde gordijnen kiezen. Ook zijn verduisterende gordijnen fijn in de zomer omdat het dan lekker koel blijft.

 

Ook zin om andere ruimtes in het huis te upgraden? Kijk dat op Wonenwiki.beOver de Auteur

De auteur is een interieurstylist van een bekende meubelzaak

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[93 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo