Tips voor een fijne thuis werk plek - Artikelpost

Tips voor een fijne thuis werk plek

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 126 | Aantal woorden: 485 | Datum: | 0 commentaar

We worden zo veel mogelijk geadviseerd om thuis te werken. Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. We zitten de hele dag in dezelfde omgeving. We worden snel afgeleid door de spullen om ons heen en als het even tegen zit zijn de kinderen ook nog een thuis. Wij geven je vandaag een aantal tips hoe je een goede thuiswerkplek kan creëren.

 

Ten eerste is het belangrijk dat je een goede stoel hebt. Je brengt de meeste tijd door achter je bureau. Als je op een verkeerde stoel zit, dan neem je waarschijnlijk een verkeerde houding aan. Dit kan op lange termijn zorgen voor rug-, nek en schouderklachten. Zorg daarom dat je kiest voor een ergonomische bureaustoel die je kan afstellen op jouw gewicht en lengte. Als je een stoel gaat testen moet je zorgen dat je voeten allebei op de grond kunnen als je benen een hoek maken van 90 graden. Ook je armen moeten een hoek van 9 graden kunnen maken op de armleuning.

 

Zorg naast een goede bureaustoel voor een goed bureau. Het bureau moet niet te hoog staan. Zorg voor de goede hoogte ook dat het bureau groot genoeg is. Als je veel ruimte hebt is het fijn om een bureau midden in de kamer te zetten. Zorg anders dat je naar buiten kan kijken voor wat ontspanning. Kijk voor andere inricht tips op huizenhoek.nl. Het is ook fijn om een groot scherm te hebben staan op je bureau. Als je een laptop hebt is een laptophouder een goede oplossing. Hierdoor staat de laptop op de juiste hoogte.

 

Als laatste is het ook belangrijk dat je in een rustige ruimte zit met niet te veel spullen. Alle spullen kunnen je alleen maar afleiden dus leg die telefoon bijvoorbeeld even weg. Ook wordt je concentratie verhoogd als je bureau helemaal leeg is. Daarnaast is het ook fijn om wat plantjes om je heen te hebben. Planten zuiveren de lucht en het ziet er gezellig uit.

Kijk voor andere wooninspiratie op woonaholic.nlOver de Auteur

De schrijver is een specialist in thuiswerken en het creeëren van een prettige thuis werk plek

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo