Tips voor het inrichten van je tuin - Artikel Post - Artikel Marketing

Tips voor het inrichten van je tuin

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 356 | Aantal woorden: 557 | Datum: | 0 commentaar

De tuin inrichten wordt vaak vergeten als het gaat om het inrichten van je woning. Toch wordt dit vaak wel als de leukste bezigheid gezien. Vooral vrouwen geven aan het leuk te vinden om bezig te zijn met de tuin en de inrichting daarvan. Om de tuin helemaal lente/zomer proof te maken vinden de voorbereidingen vaak plaats in de herfst/winter periode. Vooral als het gaat om het aanleggen van gras. Ook op het gebied van je tuin zijn er genoeg trends die ook jij kan toepassen. Wil jij je tuin een make over geven en ben je opzoek naar tips die je kunnen helpen? Lees dan vooral even verder.

Ontwerp
Een tuin bij je woning is een groot privilege. Genieten van het heerlijke weer op lange zomeravonden of bijvoorbeeld bbqen. Het is dan fijn als je tuin er goed en verzorgd bij ligt. De inrichting speelt dan ook een belangrijke rol voor het onderhouden van je tuin.Net als bij een woning is het ook bij het inrichten van je tuin belangrijk dat je de ruimte goed in kaart brengt. Op deze manier kan je secuur te werk gaan en zorg je er altijd voor dat je genoeg materiaal hebt als het gaat om het aanleggen van een gazon of tegels. Dit is daarnaast ook handig om het voor jezelf visueel te maken en wellicht meubels in de fictieve tuin te plaatsen. Begin bij het inrichten van je tuin dus altijd bij met een plattegrond.

 Soort tuin
Het soort tuin speelt een belangrijk rol voor de juiste inrichting. Het is zonde als je niet alle mogelijkheden van de tuin benut. Vooral in het geval van wat kleinere tuintjes is het juist inrichten cruciaal. Een ondiepe tuin wil je eerder diep laten lijken en een smalle tuin juist breder. Door te gaan spelen met verschillende hoogtes in de tuin creer je deze diepte of breedte. Denk hier aan groen in te tuin in de vorm van boompjes en andere vormen van groen.

Functionaliteit
De functionaliteit van je tuin klinkt waarschijnlijk als een van de vanzelfsprekden dingen, maar toch wordt dit vaak over het hoofd gezien. Het is altijd goed om in kaart te brengen wat het doel is van je tuin. Dient het alleen om in te relaxen en te genieten van het weer, de omgeving etc. Of is het bijvoorbeeld ook een doorgang naar de schuur achterin om de fiets te pakken. Dit zijn belangrijke dingen om over na te denken.

 Met deze tips wordt het inrichten van je tuin een stuk makkelijker. Kijk voor inspiratie eens op Pinterest of Instagram. Hier staan genoeg voorbeelden om je tuin leuk in te richten.

 

De Zomer, Stilleven, Madeliefjes, Geel, Tuin, Bloemen

Over de Auteur

Gek op lifestyle trends en woon inspiratie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo