Tips voor keuken tegels voor een moderne keuken - Artikelpost

Tips voor keuken tegels voor een moderne keuken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 281 | Aantal woorden: 466 | Datum: | 0 commentaar

Het kiezen van de juiste tegels is vaak een lastige keuze. Zeker omdat deze tegels bij voorkeur bij jouw huisstijl moet passen en natuurlijk andersom. Juist in de keuken kan een tegel het verschil behoorlijk maken. Deze keuze bepaalt dus ook vaak of je voor een moderne stijl gaat.  

Bij moderne keuken tegels hoort een moderne keuken. Een strakke uitstraling kan hier al behoorlijk bij helpen. Om deze stijl goed tot zijn recht te laten komen krijg je dit het best voor elkaar door een neutrale kleurencombinatie te gebruiken. Meestal twee neutrale kleuren aangevuld met eén ander element. Bijvoorbeeld een pastel-achtige kleur, maar dit kan ook een hout- of betontint zijn. Het gaat erom dat de tegels van de keuken een neutrale uitstraling hebben om dit vervolgens tot zijn recht te laten komen met een opvallend element. Antracietkleuren gaan uitstekend samen met donkere houttinten.  

Ga voor een groot oppervalk voor jouw tegels 

Wat betreft afmetingen is het altijd goed om voor grote keuken- en wandtegels te gaan. Hoe groter de oppervlakten hoe strakker het geheel er zal uitzien. Tegels van 1 x 1 meter is een uitstekende grootte om een strakke keuken tot zijn recht te laten komen. Dit geldt dus ook voor de wand van jouw keuken. Het is absoluut niet verkeerd om voor een groot oppervlakte te gaan. Hoe groter de tegels hoe minder de voegen. Dit vergroot het uiterlijk van jouw moderne keuken! Naast dat het strak oogt is het ook eenvoudig deze tegels gemakkelijk schoon te maken. Vuil blijft namelijk gauw in de voegen zitten. Dat scheelt je dus ook nog eens tijd bij het schoonmaken. Zeker niet onbelangrijk!  

De betonnen keukentegels zijn de trend van nu 

Een terugkomende trend in het paradijs van keukens zijn de betonnen keukentegels. Dit uiterlijk past zowel bij de moderne look als bij de industriële look. Inspiratie gebaseerd op de industriële-sferen is een trend die je veel terugziet in 2020. Echter is het niet aan te raden om voor echte betonnen tegels te kiezen. Vuil en water blijft gemakkelijk ‘plakken’ dankzij het vrijwel ruwe oppervlak. Daarom is het voor jou aan te raden om voor een betonachtige-look te gaan die dezelfde uitstraling hebben als echt beton.  

 

 Over de Auteur

Tegelcentrum Siddeburen is de plek om jouw keukentegels te kopen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[93 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo