Toe aan een nieuwe keuken? - Artikel Post - Artikel Marketing

Toe aan een nieuwe keuken?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 107 | Aantal woorden: 645 | Datum: | 0 commentaar

Dit jaar zijn er weer veel nieuwe trends op het gebied van keukens en keukenapparatuur. Is jouw keuken toe aan een make-over? Lees dan verder.

Naast dat je misschien indruk wil maken op je gasten met je kookkunsten, is het natuurlijk ook van belang een mooie, gezellige keuken te hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat je keuken van deze tijd is? Hieronder staan drie tips die je daarbij helpen!

Kleuren

Felle kleuren komen tegenwoordig steeds vaker voor in de keuken. Het zorgt ervoor dat je keuken er levendiger en vrolijker uitziet. Alleen wit of zwart zie je tegenwoordig haast niet meer in een moderne keuken. Vooral kleurgebruik in keukenapparatuur is van deze tijd. Neem bijvoorbeeld braad- en koekenpannen van Le Creuset. Deze pannen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren om je keuken gelijk een stuk gezelliger te maken.

Elektrisch koken

Tegenwoordig is er geen gasaansluiting voor je fornuis aanwezig wanneer je een nieuw huis koopt of laat bouwen. Koken op gas is niet meer van deze tijd. Je ziet het steeds vaker voorbij komen: elektrisch koken, oftewel koken op inductie. Koken op elektriciteit in plaats van gas is ook nog eens beter voor het milieu. Daarnaast kookt water sneller op een elektrische kookplaat en is het veel makkelijker schoon te houden.

Afzuigkap

Last but not least: de afzuigkap. Eigenlijk een lelijk apparaat wat snel vies en vet wordt. Daarnaast ook niet heel gemakkelijk schoon te maken. Maar vrees niet! Sinds kort is er een nieuwe ontwikkeling op de markt: de downdraft afzuigkap. Deze hangt niet boven je fornuis, maar zit in je aanrecht waardoor de lucht naar beneden wordt gezogen. Zo’n afzuigkap is ook nog eens een stuk gemakkelijker om te onderhouden en het ziet er ook nog eens heel modern uit. Er hangt wel een prijskaartje aan, maar dan heb je ook wat.
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Cookinglife!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo