Toilet Schoonmaken - Artikelpost

Toilet Schoonmaken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 349 | Aantal woorden: 360 | Datum: | 0 commentaar

Het toilet schoonmaken is een vervelend klusje. Maar wel eentje die moet gebeuren, want een toilet wordt snel vies. Bovendien, viezigheid van het toilet is wat anders dan stof. Viezigheid van het toilet, is slecht voor je gezondheid! Daarom is het belangrijk om uw toilet goed schoon te houden, zeker als er meerdere mensen werken op uw kantoor. Gelukkig kan u daar een professioneel schoonmaakbureau uit Haarlem voor inschakelen. Wilt u toch zelf een poging wagen, dan kunt u verder lezen!

Schoon in een paar minuten!

Wat u nodig heeft is een plantenspuit, allesreiniger, een doekje en een emmer heet water. Het is ook handig om wat toiletreiniger te hebben, omdat die fles meestal een hals heeft die onder de toiletrand kan spuiten. Begin daarmee, zodat de hele toiletrand onder de toiletreiniger zit. Pak vervolgens de toiletborstel en borstel de pot schoon. U kunt de borstel laten staan, dan wordt die ook schoon. Ondertussen spuit u met de plantenspuit de allesreiniger op de rand, bril, achterkant en onderkant van de pot en neem alles af met het doekje. Spoel het doekje af en toe om in de emmer, zo maakt u alles niet weer vies met het doekje. Borstel de pot nog eens snel door en spoel door. Daarna maakt u de spoelknop, deurknop en lichtknopje schoon met allesreiniger en vervolgens de vloer. Werk van achter naar voor en neem alles af met het doekje.

 

Nu heeft u weer een schoon toilet! Daarnaast kost dit maar een paar minuten per dag en dan heeft uw toilet altijd een frisse uitstraling. Dit komt uw professionele uitstraling ten goede. Zou u zaken willen doen met een bedrijf met een slechte hygiëne? Dacht het niet! Zorg daarom dat uw toiletten altijd schoon zijn, doe het zelf of schakel een schoonmaakbedrijf in! Over de Auteur

Schoonmaakbedrijf de Neve uit Haarlem

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo