Tropisch hardhout voor binnen en buiten - Artikelpost

Tropisch hardhout voor binnen en buiten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 267 | Aantal woorden: 399 | Datum: | 0 commentaar

Over enkele maanden gaan mijn vriend en ik voor het eerst samenwonen. Wij hebben een huis gekocht dat al tientallen jaren staat en waar dus ook voldoende aan gesleuteld moet worden, zodat wij het helemaal naar onze zinnen kunnen zetten en dat wij hier ook veilig en gezellig kunnen wonen. Ook de tuin mocht het een en ander aan gebeuren. We laten een heel nieuw hek bouwen, gemaakt van tropisch hardhout. Dit is namelijk een houtsoort dat lange tijd meegaan en ook een hele lange tijd mooi blijft zonder te splinteren. Daarnaast laten wij in de tuin van dit hout ook een looppand maken en een bruggetje voor bij de vijver. We willen een natuurlijke tuin laten aanleggen zodat de toekomstige kinderen hierin kunnen opgroeien.

Ook voor binnen

Tropisch hardhout is nogal prijzig om te laten vervoeren, daarom hebben wij ervoor gekozen dit hout ook in het huis te laten aanbrengen. We laten de vloer leggen van tropisch hardhout. Ook hiervoor is het eigenlijk geschikt hout, omdat het nogal zwaar en donker is. Je ziet dus niet snel krassen zitten die worden gemaakt door verschuivend meubilair. Daarnaast kan ondanks dat het zwaar hout is, wel gemakkelijk de vloerverwarming door het hout heenkomen. En het houdt de warmte veel langer vast en de vloer wordt niet echt koud, ook niet in de wintertijd wanneer het buiten vriest. Wij hebben ervoor gekozen vloerverwarming te nemen, omdat wij de radiatoren niet erg mooi vonden en de vloerverwarming nergens zichtbaar is. Daarnaast was het ook niet heel duur om dit te laten aanleggen in een al bestaand huis.

Bestellen van tropisch hardhout

Voor het aanschaffen van uw tropisch hardhout kunt u nu naar onze website gaan. Hier staan de verschillende soorten voor u uitgestald en kunt u met een klik op de knop uw favoriet bestellen. Deze zal dan zo snel mogelijk worden bezorgd bij u.Over de Auteur

Is bekend met vele houtsoorten

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo