Trouwlocaties aan het water - Artikelpost

Trouwlocaties aan het water

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 499 | Aantal woorden: 365 | Datum: | 0 commentaar

Ben je aan het zoeken naar een locatie om het huwelijk te voltrekken? Trouwlocaties aan het water zijn erg populair. Het polderlandschap, bootjes op de achtergrond en speciale mensen om je heen om zo jullie dag helemaal compleet te maken

Trouwlocatie aan het water

Een rode loper die reikt naar de veranda, die uitkijkt over het water. Sfeervoller kan bijna niet. ’t Hooghe Water is door de gemeente aangewezen tot officiële trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking en het feest kunnen hierdoor op dezelfde locatie gehouden worden. Zo hoef je niet continu op en neer te rijden van locatie naar locatie. Trouwlocatie ’t Hooghe Water ligt in Capelle aan den IJssel, vlakbij Rotterdam. Langs de Hollandse IJssel varen op zomerdagen honderden bootjes op en neer. Het uitzicht is hierdoor adembenemend.

De trouwlocatie beschikt over een capaciteit van 360 personen, dit is echter wel afhankelijk van de inrichting van je feest. Voor het diner of buffet kan je terecht bij ’t Hooghe Water met maximaal 210 personen. Er zijn in de omgeving voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar. Voor mindervaliden zijn er 15 parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. Uiteraard kan het bruidspaar voor de deur afgezet worden door de trouwauto.

Trouwen aan het water

Al je wensen komen uit op trouwlocaties aan het water. ’t Hooghe Water neemt al je eisen mee om zo een feest op maat te organiseren. Buiten trouwen is extreem populair in de zomertijden in Nederland. Het feest wordt voornamelijk binnen gegeven. Hiervoor kan je een DJ of band inhuren. Allebei is natuurlijk ook mogelijk. Tijdens het diner kan iedereen even uitrusten, waarnaar het knalfeest begint. Het terras blijft beschikbaar voor rokers en mensen die even een frisse neus willen halen.

Van rozenblaadjes tot ballonnenkrans, bij de trouwlocaties aan het water van ’t Hooghe Water komen al uw dromen uit. Voor meer informatie kan je terecht bij de medewerkers van ’t Hooghe Water.Over de Auteur

Ik vond het geweldig om aan het water te trouwen. Het geeft een heerlijke relaxte sfeer en als de zon doorbreekt is het helemaal fijn.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo