Tuin aanpassen? Lees hier hoe! - Artikel Post - Artikel Marketing

Tuin aanpassen? Lees hier hoe!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 102 | Aantal woorden: 723 | Datum: | 0 commentaar

Een metamorfose maakt van je tuin niet alleen een prachtige maar ook een praktische plek. Hoe dan? Lees onderstaande tips en ga direct aan de slag!

Niemand kan tippen aan jouw tuin wanneer je alles uit de kast hebt gehaald om hiervan zelf het uiterlijk te bepalen. Want hoe kan een plek nou lekkerder zitten dan eentje waarin je heel je hart, ziel en zaligheid hebt gelegd? Bovendien hoeven de aanpassingen nou niet meteen heel grootschalig te zijn. Natuurlijk speelt je persoonlijke smaak een cruciale rol. Toch hebben we ter inspiratie wat zaken op een rijtje gezet die je zelf gemakkelijk kunt aanpassen.

Terras

Kan jouw favoriete zitplek wel een nieuwe ondergrond gebruiken? Dan raden we je af om de eerste de beste stenen te kiezen. Natuurlijk, een schitterend uiterlijk is hartstikke belangrijk. Maar waarom zou je geen stenen kiezen die ook nog eens hartstikke praktisch in gebruik zijn? De Excluton Noviton siertegels vormen hiervan een prachtig voorbeeld. Ze zijn in allerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar. Daarbij zijn ze ook nog eens voorzien van een speciale coating, waardoor vlekken geen kans maken om het uiterlijk van je terras aan te tasten!

Omheining

Wat hebben huisdieren, kinderen en indringers met elkaar gemeen? Juist! Je wilt weten waar ze zich bevinden. Oké, dat laatste voorbeeld snijdt misschien niet zoveel hout. Da’s jammer, want dat zul je wel moeten doen om een mooie schutting in elkaar te zetten. Precies, dat is de aanpassing waar we met deze foute metafoor naartoe wilden bouwen. Door zwakke plekken aan jouw erfgrens met een houten omheining te versterken, heb je betere controle over wat er zich op jouw terrein allemaal afspeelt. Kinderen, huisdieren én indringers maken zo een stuk minder kans om aan jouw aandacht te ontsnappen.

Overkapping

MeteoGroup Nederland? KNMI? Hun berichtgeving is lang niet altijd te vertrouwen. Zelfs van buienradar kun je niet altijd uitgaan. Da’s best balen wanneer je buiten wilt zitten! Gelukkig biedt de bouw van een stevige overkapping dan uitkomst. We kunnen je bovendien aanraden om polycarbonaat te kiezen als het materiaal waarmee je de bovenkant afdekt. In tegenstelling tot glas is het namelijk zeer diffuus, zodat de felheid én de warmte van zonnestralen worden afgezwakt voordat ze je bereiken. Zo ben je op alle weersomstandigheden voorbereid!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Gadero

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo