Tuin in een nieuw jasje? Gadero is waar je moet zijn! - Artikelpost

Tuin in een nieuw jasje? Gadero is waar je moet zijn!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 209 | Aantal woorden: 766 | Datum: | 0 commentaar

Je kleding, woning én je tuin zijn af en toe gewoonweg toe aan een make-over. In ons brede assortiment vind je in dit laatste geval alles wat je nodig hebt!
Praktisch nut en een schitterende toevoeging aan je tuin; dat is wat Gadero jou wil bieden! En daarmee ook de mogelijkheid om je eigen invloed hierop te bepalen; we hebben namelijk constructies voor je die je zelf in elkaar dient te zetten, naast de kant en klare modellen. Over wat voor bouwwerken hebben we het hier dan en welke voordelen nemen ze met zich mee? We hebben een handjevol voorbeelden voor je opgetekend ter inspiratie.

Erfafscheiding

Wil je er graag voor zorgen dat het voor iedereen binnen en buiten jouw huishouden duidelijk is waar de grenzen van jouw grondgebied liggen? Dan doe je er verstandig aan een duidelijke erfafscheiding aan te leggen. Heb jij even geluk dat je bij Gadero zelf kunt kiezen hoe deze eruit komt te zien! We hebben namelijk balken voor je om zelf een schutting mee in elkaar te zetten, plus prefab wanden in allerlei soorten en maten. Ook glazen, stalen of andere soorten houten omheiningen behoren tot de mogelijkheden. Een blik in ons brede aanbod laat je al je opties zien.

Blokhut

Ben je tevreden met je woning maar extra ruimte nodig? Dan dient de veelzijdigheid van een blokhut zich al snel aan! Deze kan immers dienen als tuinschuur, carport of luxe buitenverblijf. Bovendien kun je zelfs een blokhut kopen die je inricht als mantelzorgwoning of tuinkantoor! Heb je een andere constructie nodig in je tuin? Dikke kans dat we die ook ruim op voorraad hebben. En zo niet, dan ontwerp je die zelf en maak je wat je wilt met onze duurzame houten planken!

Overkapping

 

De zon is een bron van vreugde maar ook van ergernis op de gevoelige huid. Tenminste, zolang je geen voorzorgsmaatregelen neemt. Natuurlijk is het belangrijk om je in te smeren met zonnebrandcrème. Echter, onderschat niet het comfort van een luxe overkapping! Deze kan zowel los als aan huis worden neergezet en biedt je een heerlijke plek vol schaduw die je beschermt tegen zowel felle zonnestralen als lichte dan wel hevige neerslag. Zo kun je buiten gaan zitten wanneer je wilt!


Over de Auteur

Lees het artikel van Gadero!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo