Tuinaanleg Zeist: wees er snel bij! - Artikel Post - Artikel Marketing

Tuinaanleg Zeist: wees er snel bij!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 57 | Aantal woorden: 411 | Datum: | 0 commentaar

Urgentie; het is een van de meest geliefde overtuigingstechnieken van verkopers. “Koop nu, want de actie loopt vandaag af” of “Op is op!”, het zijn beide voorbeelden van leuzen die vaak gebruikt worden om het aantal verkopen van een bedrijf te boosten. Combineer urgentie met schaarste (“Limited Edition”, “De laatste producten”, “Opruiming”) en mensen zijn een stuk meer geneigd om direct overstag te gaan in plaats van hun aankoop of beslissing uit te stellen.

 

We weten (en accepteren) dat bij veel van dit soort acties de urgentie en/of schaarste opzettelijk gecreëerd is door het bedrijf. Dit maakt ons in veel gevallen niet uit: voordeel is voordeel. In de supermarkt bijvoorbeeld is nu eenmaal de ene week de komkommer in de aanbieding en de volgende week weer een ander product. Hier zijn we aan gewend.

 

Schaarste in professionals: wacht niet te lang met je tuinaanleg in Zeist!

Het is een landelijk fenomeen, dus ook in Zeist en wijdere omgeving Utrecht kampen we ermee: schaarste in professionals die je tuin nieuw kunnen aanleggen of op kunnen knappen. Niet omdat er nu zo opvallend weinig hoveniers zijn, maar omdat deze branche pieken en dalen kent. Er is een mate van afhankelijkheid van het seizoen. Nu we in de maand februari al meerdere mooie voorjaarsdagen hebben gehad waarop het kwik richting de 20 graden Celsius steeg, worden de mensen die een tuin aan willen (laten) leggen massaal “wakker”. Het gevolg? Bij veel hoveniers stroomt de komende tijd de agenda over van werk: hun werkvoorraad voor tuinaanleg (zeker in Zeist en omstreken, waar gemiddeld meer groen te vinden is dan bijvoorbeeld in de Randstad) is enorm.

 

Kortom; een goed voorbeeld van organische werking van urgentie en schaarste. Denk je erover om je tuin te laten inrichten, aanleggen of kan hij wel wat onderhoud gebruiken? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van de juiste tuinprofessional!Over de Auteur

is bekend met een tuin aanleggen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[240 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo