Tuinen met veel bekijks - Artikel Post - Artikel Marketing

Tuinen met veel bekijks

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 420 | Aantal woorden: 403 | Datum: | 0 commentaar

Wil je graag betoverd worden door al het moois dat Engelse tuinen te bieden hebben? Dan is een tuinreis naar Engeland zeker een aanrader. De Engelse tuinen behoren tot een van de mooiste ter wereld. Dit heeft natuurlijk te maken met het klimaat dat ideaal is voor een goed en lang tuinseizoen, maar ook met de grootste historie die de Engelsen hebben in het beheren van hun tuin. De Engelsen houden van tuinieren en dit is terug te zien in de vele verschillende soorten tuinen die in het land te vinden zijn. Er zijn prachtige klassieke tuinen te vinden. Een bezoek aan een privétuin is dan ook zeker een must! Met de tuinreizen van Garden Tours worden vele districten aangedaan, waarbij je zowel de prachtige tuinen als de fijne Engelse cultuur zult ervaren.

Een waar bedevaartsoord voor tuinliefhebbers

Engeland is een waar bedevaartsoord voor het tuinen bezichtigen. Het land beschikt over kasteeltuinen, cottagetuinen, nurseries en prachtige privétuinen. Veel tuineigenaren nodigen je graag uit voor een kopje thee in de tuin, waarbij ze graag uitleg geven over de flora en fauna die in hun tuin te vinden is. Je zult met enorm veel inspiratie de tuinen verlaten! Er worden jaarlijks ook vele Garden Shows in Engeland georganiseerd. Tijdens deze tentoonstellingen laten de Engelsen zien welke trends er op tuingebied aanwezig zijn.

De mooiste tuinen van Engeland

Een aantal tuinen in Engeland zijn voor echte tuinliefhebbers niet te missen. Een bezoek aan Sissinghurst Castle is bijvoorbeeld de moeite waard. Deze tuinen zijn internationaal zeer bekend en trekken jaarlijks vele duizenden bezoekers. Je vindt er prachtige buxus tuinmuren, een rozentuin en schitterende bloemen die het hele jaar door bloeien. Great Dixter is ook een bezoekje waard. Ieder seizoen worden hier prachtige tuinen met interessante kleuren en vormen neergezet. Merriments Garden is een uitstekende keuze als je inspiratie wilt opdoen met dahlia's, rozen, siergrassen en vaste planten. Ook Marchants Hardy Plants in het golvende landschap van Sussex is een lust voor het oog. Je zult tijdens het tuinen bezichtigen in Engeland ogen tekort komen!Over de Auteur

Al meer dan 25 jaar organiseert Garden Tours tuinreizen naar elke denkbare groene bestemming. In deze jaren hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd, die nog steeds groeit. Dat is onder meer te danken aan het steeds veranderende aanbod en onze instelling om deze reizen zo goed mogelijk te organiseren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo