Tuinmeubels optimaal beschermen - Artikel Post - Artikel Marketing

Tuinmeubels optimaal beschermen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 240 | Aantal woorden: 449 | Datum: | 0 commentaar

Tuinmeubels optimaal beschermen

We willen niet elk seizoen nieuwe tuinmeubels kopen of ze elk jaar moeten opruimen in de wintermaanden en in de zomermaanden weer naar buiten slepen. Het liefst laten we ze gewoon staan in de tuin zonder ze op te bergen. Of je het volgende seizoen dan nog een mooie lounge set hebt, is maar de vraag. In dit geval zijn er beschermhoezen, deze hoezen beschermen jouw tuinsets en andere meubels voor buiten. Meubels buiten laten staan wanneer het regent is nooit goed geweest, dus laat het dan ook niet gebeuren. Beschermhoezen doet u eenvoudig over uw meubels en die zijn op deze manier al beschermt tegen het slechte weer. Dus wil je die mooie loungeset beschermen kies dan voor een beschermhoes voor loungesets.

Verschillende soorten beschermhoezen

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten tuinmeubels en met name dan de tuintafels. Je hebt ovale tafels, vierkante tafels, ronde tafels en nog veel meer. Ook verschilt de lengte en breedte per tafel, aan de ene tafel gaan vier tuinstoelen en aan de andere zes of acht stoelen. Ook voor al deze verschillende tafels met stoelen bestaan beschermhoezen. Deze hoezen passen over de tafel inclusief de stoelen. Dus mocht je een tuintafel van 2.20m hebben met 6 of 8 stoelen, dan zijn er speciale beschermhoezen voor jouw tuinset. Je kunt ook de tafel en stoelen apart van elkaar in een hoes doen. De beschermhoezen zijn waterdicht, zo worden de tuinmeubels niet nat en zullen ze veel seizoenen meegaan.

De beste beschermhoezen kopen

 

Om een beschermhoes te bevestigen zijn er meerde manieren, sommige hebben elastiek en de andere klittenband. De beschermhoezen van Beschermhoesshop.nl zijn gemaakt van PE weefsel. PE weefsel is een isolerend materiaal, dus de tuinmeubels blijven ‘ademen’. De beschermhoezen zijn waterdicht en Uv-bestendig. Het doek zal niet gaan verkleuren en behoudt daarmee ook zijn kwaliteit. Ook voor de parasol zijn er beschermhoezen, je wilt immers niet dat je parasol kapot gaat door het slechte weer of een regenbui. De beschermhoezen voor parasols zijn ook waterdicht en Uv-bestendig. Deze hoezen maak je vast doormiddel van een rits of doormiddel van een touwtje vast te knopen aan de parasol paal. Je kunt kiezen voor een groene, grijze of doorzichtige beschermhoes.Over de Auteur

Ik hou ervan om leuke blogs te schrijven over diverse en uitdagende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo