Uitgenodigd naar een housewarming party? - Artikelpost

Uitgenodigd naar een housewarming party?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 518 | Aantal woorden: 409 | Datum: | 0 commentaar

Het zal je plots maar overkomen. Echt àl je vrienden gaan plots alleen gaan wonen met hun vriend of hun vriendin. En jij mag ondertussen van de ene naar de andere housewarming party heulen met telkens een nieuw housewarming cadeau. Voor een trouw kan je nog iets ouds en iets nieuws geven. Maar wat blijf je geven voor een nieuw huis? Aangezien je ook steeds dezelfde vrienden tegenkomt op deze feesten, kan je niet telkens met hetzelfde cadeau afkomen.

Je hebt namelijk al bloemen geven aan Els, Vera, Veronique en Sabine. De biermand die je vorige week aan Eric en Karel gaf, is ook al niet meer origineel. Gelukkig zijn er verschillende websites op het internet waar je ideeën kan op doen. Zo ook op diverse fora waar mensen hun persoonlijke ervaringen delen over de cadeaus die ze gegeven en gekregen hebben op een housewarming party. 

Tegenwoordig worden steeds vaker fotolijstjes gegeven als cadeau voor een nieuw huis. Het zijn eenvoudige cadeaus waar je weinig mee kan misdoen. Het belangrijkste is nu eenmaal de foto die er inkomt en niet per se de omkadering van de foto. Zo kan je dus iets geven dat ze alle dagen zien, zonder dat ze er zich aan storen. 

Maar er zijn natuurlijk ook allerhande merken die zich ondertussen zijn gaan specialiseren in het maken van cadeautjes. Zo kan jij voor dat steeds voorkomende budget van 15 tot 30 euro een leuk cadeau vinden voor vrienden die in een nieuw huis trekken. Sagaform is een van die bedrijven. Ze richten zich op leuke cadeautjes die je kan geven aan iemand die je uitnodigt voor een feest bij hem of haar thuis. 

Om in het thema van het feest te blijven geven veel mensen leuke woonaccessoires. Daarom kan je ook vaak terecht bij webshops die zich zowel specialiseren in decoratie als in cadeautjes. Een van die winkels is Acaza.nl afkomstig uit België. Ze verkopen normaal behang, fotolijsten en andere wandobjecten, maar ze houden zich tegenwoordig ook vaak bezig met allerhande cadeautjes.Over de Auteur

Als fervente schrijver hou ik me bezig met alle zaken die mijn leeftijdsgenoten meemaken. Daarom mijn korte tekst over de situatie dat je uitgenodigd wordt naar een housewarming party en je nog een cadeau nodig hebt. Nu, wat zeg ik? Eén housewarming party? Die komen altijd in vlagen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo