FB pix Uitverkoop tuinmeubelen voorbij? Niet bij Fonteyn! - Artikelpost

Uitverkoop tuinmeubelen voorbij? Niet bij Fonteyn!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1901 | Aantal woorden: 397 | Datum: | 0 commentaar

Bent u op zoek naar mooie tuinmeubelen in de uitverkoop? Bij Fonteyn zijn de laatste tuinmeubelen nu scherp afgeprijsd! Bij Fonteyn duurt de summer SALE langer dan gebruikelijk is. Naast goedkope tuinmeubelen in de uitverkoop zijn dit ook nog meubelen van zeer hoge kwaliteit. Wist u dat Fonteyn bekend staat om het grootste tuinmeubel aanbod in ons land?

De zomer uitverkoop van tuinmeubelen eindigt meestal in de laatste week van juli. Maar bij Fonteyn kunt u nu nog de laatste modellen online of in de showroom kopen. Doordat het bedrijf de tuinmeubelen op zeer grote schaal inkoopt kunnen zij deze scherpe aanbiedingen garanderen. Naast standaard uitverkoop heeft Fonteyn ook zeer scherp geprijsde showroom modellen in de verkoop gedaan. 

De tuinmeubelen in de uitverkoop zijn vrijwel direct te leveren. Vanuit de showroom kunt u ze zo mee naar huis nemen. Fonteyn werkt met een eigen grote opslagruimte waar alle tuinmeubelen in staan opgeslagen. Bij bestellingen online via de webshop worden de tuinmeubelen binnen 2 a 3 werkdagen aan huis bezorgt. 

Naast tuinmeubelen staat Fonteyn ook bekend om het ruime aanbod buitenkeukens, zwembaden, sauna´s en blokhutten. Ook wanneer u zoekt naar een nieuw tuinhuis, dan is Fonteyn het bedrijf met het grootste en meest voordelige aanbod. Veel van deze tuin producten staan net als de tuinmeubelen ook nog in de uitverkoop. 

Al deze producten in de uitverkoop kunt u nu nog online bestellen en vervolgens thuis laten bezorgen. Een bezoek aan de gigantische tuinmeubel showroom in Uddel is zeker de moeite waard. Hier kunt u ook alvast inspiratie opdoen voor de tuin trends van volgend jaar. De enthousiaste medewerkers helpen iedere klant graag. Ze staan klaar voor het beste advies over tuinmeubelen en aanverwante producten. 

Wilt u meer weten over de laatste uitverkoop bij Fonteyn? U vindt alle tuinmeubelen en overige tuinproducten in de uitverkoop op de website: 

Fonteyn Tuinmeubelen.nlOver de Auteur

Schrijven over tuinmeubelen, tuinieren en meer. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo