FB pix Uw design badkamer naar keuze - Artikelpost

Uw design badkamer naar keuze

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1123 | Aantal woorden: 488 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe badkamer, wilt u deze natuurlijk een mooi design meegeven. Wanneer deze ook nog van goede kwaliteit is en voor een scherpe prijs verkrijgbaar is, dan is het helemaal klaar. Dit is mogelijk bij designbadkamer.be. Wij hebben alle sanitair en toebehoren in huis om uw design badkamer op een goedkope manier en naar eigen stijl in te richten.

Uw badkamer op de juiste manier inrichten

Tegenwoordig wordt de badkamer steeds ruimer ingericht, dit omdat dit ook inspeelt op de trend van tegenwoordig. Wanneer u een kleinere ruimte heeft, maar uw badkamer toch op een moderne manier in wilt richten, kunt u kiezen uit ons assortiment douchebaden. Een douchebad is de combinatie van douche en bad in één. Hierdoor bespaard u ruimte en kunt u alsnog ruimte overhouden voor ander sanitair. Een hoekbad is ook een oplossing voor de badkamer met wat minder ruimte. Doordat het bad in de hoek geplaatst kan worden, wordt er ook veel ruimte bespaard. Wanneer u kiest voor een douchebad, dient u voor het spattende water een badwand te bestellen. Deze vindt u ook in ons assortiment. Badwanden zijn verkrijgbaar met een schuif- of vouwsysteem, maar ook met één of meerdere klapwanden.

 

Natuurlijk heeft u voor het bad ook een badkraan nodig, deze is in verschillende varianten verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thermostaatkraan. Dit is ook de meest veilige optie. Erg handig wanneer er ook kinderen gebruik van maken. Bij de meeste versies zit namelijk een temperatuurbegrenzer inbegrepen. Hierdoor voorkomt u een te hete watertemperatuur wanneer u kind in bad zit. De keuze voor een badkraan wordt onderverdeeld in inbouw- en opbouwkranen. Inbouwkranen zijn netjes weggewerkt in de muur. Wanneer u de keuze maakt voor een mooi vormgegeven badkraan, geeft dit een unieke uitstraling aan uw bad en badkamer.

Zeer goede kwaliteit

Sanitair voor uw badkamer is dus in veel verschillende versies verkrijgbaar. Wanneer u een keuze maakt uit het assortiment van designbadkamer bent u verzekerd van een badkamer in moderne stijl. Daarnaast bent u verzekerd van een badkamer met sanitair wat jarenlang meegaat omdat onze producten van hoge kwaliteit zijn. De A-merk fabrikanten als Sphinx, Villeroy en Boch en Detremmerie bieden sanitair die van een goede kwaliteit zijn voorzien. Hierdoor richt u uw badkamer op een goedkope manier in met producten van hoge kwaliteit!

 Over de Auteur

Lena de Groot, Saniexpert.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo