Uw huis, een veilig thuis. - Artikel Post - Artikel Marketing

Uw huis, een veilig thuis.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 312 | Aantal woorden: 460 | Datum: | 0 commentaar

Een huis is pas echt een thuis als de bewoner(s) zich hier veilig voelt. Daarom is het van belang om goede sloten op deuren en ramen te zetten, zodat het risico op ongewenst binnendringen van inbrekers te minimaliseren. Hier heeft het type en de kwaliteit van het slot namelijk veel invoed op! Maar wat voor slot is het beste voor uw voordeur? En geldt dat ook voor uw garagedeur? Als het om sloten gaat is er veel keuze, maar klanten zijn vaak slecht geïnformeerd over de mogelijkheden. Uw slotenmaker kan u hierbij helpen een verstandige keuze te maken. De slotenmaker is er dus niet alleen voor als u buitengesloten bent, hij is de go-to vakman voor als u uw huis veiliger wilt maken tegen inbrekers!

Allereerst is bij het kiezen van een slot belangrijk om te weten wat voor type deur het betreft. Naar welke kant opent de deur? Van welk materiaal is de deur? Voordeuren draaien bijna altijd naar binnen toe open om te voorkomen dat inbrekers bij de scharnieren kunnen, en zijn veelal van hout. Meestal wordt hier een cilinderslot op gezet, welke ofwel op (oplegsloten) dan wel in de deur (insteeksloten) worden geplaatst. Oplegsloten worden heden ten dage nauwelijks nog geplaatst, maar komen in oude huizen nog vrij veel voor. Insteeksloten zijn makkelijker te vervangen en zijn makkelijker verkrijgbaar. Daarnaast komen ze ook in minder brede, maar hogere varianten (smalsloten), zodat ze ook in deuren van kunststof of staal geplaatst kunnen worden.

Als de hoeken van uw deur van buiten naar binnen te duwen zijn, is het mogelijk dat een inbreker hier zijn gereedschap tussen kan krijgen en de deur met bruut geweld kan forceren. In dit geval  kan u ervoor kiezen bijzetsloten in de hoeken te laten plaatsen om op deze plekken de deur te versterken. Ook kunt u opteren voor een driepuntsslot. Dit zijn sloten die drie verschillende sluitpunten verdeeld over de lengte van de deur hebben, maar allemaal centraal bedienbaar zijn met dezelfde sleutel. Dit is een veilig en praktische optie voor deuren die u zo goed mogelijk wil beveiligen.

 

 

Zoekt u een slotenmaker in Hillengom of omgeving? Onze slotenmakers staan 24/7 voor u klaar bij spoed, en zijn daarnaast beschikbaar voor niet-spoed klussen, waaronder het certificeren van uw huis of pand volgens PolitiekeurmerkOver de Auteur

Mijn naam is Esma de Jaegher. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo