Uw huis laten schilderen - Artikel Post - Artikel Marketing

Uw huis laten schilderen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 610 | Aantal woorden: 571 | Datum: | 0 commentaar

Het schilderen van uw woning is van groot belang, maar het is niet altijd verstandig om dit zelf te doen. U kunt er daarom het best voor kiezen om iedere 5 jaar een schilder te vragen voor u een offerte op te stellen. Zo zorgt u op een goede manier voor het onderhoud van uw woning.
Een schilder is om een aantal redenen een interessante keuze. Zo is de schilder niet alleen beter in staat om het schilderwerk op een professionele manier uit te voeren, maar zal deze bovendien ook een stuk sneller werken. Zo is het schilderwerk eerder af en ondervindt u hier minder overlast van. Het mooie van een professionele schilder is daarnaast dat deze in staat is om het kozijn te herstellen wanneer hier schade aan is ontstaan. Zo kunt u weer een lange tijd van uw kozijnen genieten en zullen de kosten uiteindelijk over het algemeen wel meevallen. Het schilderwerk is daarmee een duidelijke investering in de toekomst.

Kosten van een schilder

De kosten van een schilder kunnen behoorlijk uiteenlopen. Dit kan komen door de manier waarop de schilder voor u werkt, maar ook door de professionaliteit van de schilder. Er zijn bijvoorbeeld mensen die het als een soort van hobby doen. Zij kunnen het schilderwerk al vanaf €15 per uur voor u aanbieden. Het nadeel hiervan is dat ze over het algemeen niet erg snel werken en het ook lastig is om voldoende tijd vrij te maken op korte termijn. Aan de andere kant kunt u ervoor kiezen om een professionele schilder in te huren. U profiteert dan van de uitstekende technieken die men gebruikt, in combinatie met een efficiënte manier van werken. Wat dat betreft is het de €45 per uur, die u al snel betaalt, over het algemeen goed waard.

Vast tarief
Het is bij het uit laten voeren van het schilderwerk altijd van belang om van tevoren goede schilders prijs te maken. U kunt hierbij denken aan de prijs, maar ook aan een datum waarop het schilderwerk klaar dient te zijn. Door een vaste prijs af te spreken komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Aan de andere kant kunt u er ook voor vragen om de uren per dag bij te laten houden. Zo weet u precies hoelang de schilders voor u hebben gewerkt en wat ze in die tijd hebben gedaan. Door een vaste datum af te spreken kunt u er daarnaast voor zorgen dat u niet te lang met de overlast blijft zitten. Wanneer u geen vaste datum afspreekt kan men namelijk andere klussen voorrang geven.

Onderhoudscontract
U kunt er in een aantal gevallen voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten met een schilder. Het voordeel hiervan is dat het onderhoud in ieder geval voor u gedaan wordt, terwijl u aan de andere kant geen omkijken heeft naar het schilderwerk. U dient er echter wel goed op te letten dat de kosten niet te hoog oplopen. Zo kan het in combinatie met een tussenpersoon voorkomen dat de kosten uiteindelijk te hoog uit zullen vallen.

Over de Auteur

Schrijf informatieve artikelen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo