FB pix Vakman gezocht? - Artikelpost

Vakman gezocht?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1134 | Aantal woorden: 599 | Datum: | 0 commentaar

De voorbereidingen voor een verbouwing kunnen heel wat tijd kosten. U wilt natuurlijk een goede aannemer en daarnaast ook niet teveel betalen, maar waar vindt u een dergelijk aannemer? Hebt u al wel eens goed in de buurt rondgekeken naar mooie (verbouwde) huizen?

Het blijft in de bouw altijd lastig in te schatten of u met een vakman te maken heeft. Er zijn vele klusjesmannen die hun diensten aanbieden voor een prikkie, maar werken zij in de praktijk ook net zo goed als een aannemersbedrijf? Misschien betaalt u dan wat meer, maar u hebt wel garantie voor een goed resultaat en u kunt het bedrijf aansprakelijk stellen wanneer er niet naar afspraak gehandeld wordt.

Hoe vindt u nu een geschikte aannemer? Ik heb hier een paar tips voor u:

1 – Kijk rond in uw woonwijk, zijn er huizen met een mooie dakkapel, aanbouw of gevel? Bel gerust aan om te vragen met welke aannemer zij gewerkt hebben. Mensen delen hun ervaringen graag.

2 – Ga alleen in zee met aannemers die aangesloten zijn bij een branchevereniging. Zo weet u zeker dat er – in geval van gebreken – iemand aansprakelijk gesteld kan worden.

3 – Zoek recensies op internet. Veel mensen laten hun mening achter nadat ze zaken hebben gedaan met een bedrijf. Via zoekmachines is het gemakkelijk om eventuele recensies te kunnen vinden waardoor u een goed beeld krijgt van de kwaliteit van het afgeleverde werk van de aannemer.

4 – Kijk niet alleen naar de prijs. Dit is erg belangrijk! Het is algemeen bekend dat vrijwel iedereen een lage prijs wil betalen. Dit gaat niet altijd gecombineerd met kwaliteit. Het is zonde van uw geld en tijd om ergens in te investeren waar u later niet tevreden over bent.

5 – Zoek een bedrijf met extra’s. Er zijn veel bedrijven die het hun klanten zo gemakkelijk mogelijk willen maken. Een voorbeeld hiervan is een aannemersbedrijf in Utrecht met een badkamer op wielen. Zij kijken verder dan alleen een badkamer verbouwen, ze willen het de klant zo gemakkelijk mogelijk maken.

6 – Vraag vrienden naar ervaringen en wat zij belangrijk vinden. Praat met uw vrienden over hun eventuele ervaringen. Zij hebben waarschijnlijk een andere kijk op een verbouwing en zo kunt u uw beter oriënteren. Misschien hebben ze belangrijke aandachtspunten waar u zelf nog niet aan gedacht had.

7 – Vraag offertes aan. Vraag te allen tijde bij meerdere bedrijven offertes op. Zo kunt u vergelijken en zo krijgt u een helder beeld van een gemiddelde prijs. Wanneer u liever zaken doet met een wat duurder bedrijf kunt u altijd onderhandelen.

8 – Vraag naar de financiële afhandeling. Vraag altijd voordat u opdracht geeft naar de financiële afhandeling. Betaal nooit het hele bedrag vooraf, maar maak duidelijke afspraken over een aanbetaling en over de betaling van het restbedrag.Over de Auteur

Bent u op zoek naar een aannemer in Utrecht die extra's biedt? Kijk dan eens naar aannemer Utrecht.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo