FB pix Veilige opslag van uw eigendommen - Artikelpost

Veilige opslag van uw eigendommen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1009 | Aantal woorden: 493 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer u uw spullen wilt opslaan dan wilt u natuurlijk dat dit zo veilig mogelijk gebeurt. U hebt grofweg een paar mogelijkheden voor de opslag van uw eigendommen. De verschillende mogelijkheden en de daarbij behorende veiligheid en risico’s voor uw eigendommen zijn in dit artikel verder uitgelegd.

Mogelijkheid één, opslag in uw eigen huis

Uw overtollige spullen kunt u in eerste instantie proberen op te slaan in eigen huis. Dit is natuurlijk wel erg zonde van de ruimte binnen uw eigen woning. Wanneer u spullen wilt opslaan omdat het simpelweg te druk wordt binnen uw huis, dan is opslag in uw huis eigenlijk geen optie. Opslag huren is altijd een ruimte en er is bij u in de buurt altijd wel ruimte beschikbaar. Wat betreft de veiligheid, wanneer de spullen bij u thuis staan is het zo veilig als de beveiliging van uw huis. Bij een opslagbedrijf zal dit vaak nog beter geregeld zijn. Er is altijd de beschikking over camera’s en een alarm.

Mogelijkheid twee, opslag in de buurt

Hierbij kunt u denken aan opslag bij een garagebox bij u in de buurt of op de zolder van bekenden die bijvoorbeeld bij u in de straat wonen. De eerste optie hiervan is over het algemeen vrij duur, u moet een hele garage op een gewilde plaats huren om uw spulletjes in te zetten. Wanner u het geld ervoor hebt en de spullen graag erg dichtbij wilt hebben, dan is dit een optie. Wanneer u uw spullen bij bekenden zet, dan kost dit over het algemeen helemaal niks. De vraag is of u hen er mee wilt lastig vallen. Elke keer als u er wat bij wilt zetten of uit wilt halen moet u weer vragen of u even mag langskomen, niet echt iets waarmee u zichzelf een graag geziene gast maakt. Wat betreft de beveiliging, een garagebox heeft vaak geen alarm of iets dergelijks en is dus niet erg goed bewaakt. Bij uw vrienden thuis bent u afhankelijk van de beveiliging van hun huis.

Mogelijkheid drie, een externe opslag box

Bij deze mogelijkheid huurt u een opslagruimte, vaak aan de rand van de stad, om uw spullen in op te slaan. Deze ruimtes kunt u vaak per maand huren, en ze zijn er al vanaf enkele vierkante meters. Deze ruimtes zijn over het algemeen zeer goed beveiligd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast hebt u meer ruimte in uw huis, zonder dat u daarvoor bij de buren of vrienden hoeft aan te bellen.

 Over de Auteur

Ik schrijf artikelen over vanalles. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo