Veilingverse boeketten worden gewaardeerd - Artikel Post - Artikel Marketing

Veilingverse boeketten worden gewaardeerd

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Droomboeket
Gezien: 1622 | Aantal woorden: 368 | Datum: Mon, 12 Dec 2011 | 0 commentaar

Uit een recent klanttevredenheidsonderzoek van Droomboeket.nl is gebleken dat de unieke werkwijze van Droomboeket.nl wordt gewaardeerd. Ruim 90% geeft aan zeer tevreden te zijn over de service van de online bloemist. Het unieke aan de werkwijze van Droomboeket.nl is de rechtstreekse inkoop op de bloemenveiling en de directe levering aan onze klanten. I.t.t. de traditionele manier van het versturen van bloemen, zitten er dus geen andere schakels tussen de bron en de uiteindelijke klant. Rechstreeks van de veiling en dus met recht veilingverse bloemen!

 

Het onderzoek dat dat werd gehouden onder ruim 10.000 klanten van Droomboeket.nl liet zien dat klanten positief oordelen over zowel kwaliteit van de boeketten, de bezorging van de bloemen als de klantenservice die wordt geleverd.

 

Eerder bleek al uit onderzoek van het Productschap Tuinbouw dat ongeveer 8% van alle consumenten wel eens bloemen kopen via het internet. Nu blijkt dus dat deze consumenten ook nog eens zeer tevreden zijn over de service die geleverd wordt.

 

Droomboeket.nl kreeg uiteindelijk een ruime 8 als gemiddelde eindwaardering van haar klanten. Dit is naar tevredenheid maar de suggesties en opmerkingen van de klanten leverden ook veel input op tot verbeteringen in de toekomst.

 

Droomboeket.nl is een online bloemen bestelservice die zowel actief is op de consumenten als zakelijke markt. Het assortiment bestaat uit bloemen en andere geschenken zoals wijnen, champagnes, bonbons en ballonnen. Met een team van 15 medewerkers verrast Droomboeket.nl jaarlijks tienduizenden mensen met een echt  Droomboeket.Over de Auteur

Noot voor redactie

Meer informatie over het onderzoek of Droomboeket.nl kunt u vinden op http://www.droomboeket.nl/uitslag_enquete of telefonisch bij Steven Keuper, Online Marketing Manager op 06-23780718 of Kristian Valk, Algemeen Directeur, op 06-50247461.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo