FB pix Ventilatie rooster - Artikelpost

Ventilatie rooster

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1185 | Aantal woorden: 432 | Datum: | 0 commentaar

Ventilatie rooster

Wilt u graag een ventilatie rooster bestellen? Dan bent u bij Luchtverwarming Specialist aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan ventilatie roosters. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Een ventilatie rooster is geschikt voor de toevoer in:

  • Woonhuizen
  • Kantoren
  • Bedrijfspanden
  • Winkels

 

Luchtverwarming Specialist levert drie verschillende ventilatie roosters: een plafondrooster, vloerrooster en wandrooster. Plafond- en wandroosters beschikken over een volumeklep met draaiende klepbladen die u met een hendel gemakkelijk kunt bedienen. Een vloerrooster is beschikbaar in een aluminium uitvoering en een stalen uitvoering. De aluminium vloerrooster heeft een strak design en ligt er mooi op iedere vloer! Ze zijn verkrijgbaar met of zonder volumeregelaar.
Weet u niet wat voor soort ventilatie rooster er bij u past? Wij geven u graag vakkundig advies.

Voordelen ventilatie rooster

Kies voor een gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat. Een ventilatie rooster zorgt voor de toevoer van gekoelde en verwarmde lucht. Zo heeft u geen last meer van een vochtige of verontreinigde lucht in het gehele gebouw. Deze frisse en schone lucht is ook erg belangrijk voor uw gezondheid en dat van anderen.

Roosters beschikken meestal ook over een volumeregelaar. Zo kunt u in de gewenste ruimtes uw ventilatielucht beheren. In de warme en wintertijden kunt u de toevoer van warme en koude lucht bedienen voor een optimaal comfort in uw leefomgeving.

Brink Clymate Systems

Luchtverwarming Specialist is een erkende Brink Luchtverwarming dealer en heeft al meer dan 40 jaar ervaring met o.a. luchtverwarming en ventilatiesystemen. Wij leveren originele luchtfilters en luchtverwarmers van Brink. De Allure-lijn van Brink gaat erg goed samen met onze klokthermostaat. Ze hebben een stijlvol design en zijn erg gebruiksvriendelijk, door het gemakkelijk te bedienen touchscreen.

U kunt bij ons terecht voor de onderhoud, reparatie en/of onderdelen van Brink Luchtverwarming. U kunt in onze webshop ook zelf uw filters en onderdelen bestellen om uw ventilatiesysteem te onderhouden. Naast Brink zijn wij ook gespecialiseerd in het renoveren en repareren van andere diverse merken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Over de Auteur

Bas van Vught

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo