Verantwoord zonnen? Natuurlijk met een terrasoverkapping van glas! - Artikel Post - Artikel Marketing

Verantwoord zonnen? Natuurlijk met een terrasoverkapping van glas!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 139 | Aantal woorden: 752 | Datum: | 0 commentaar

Dankzij het uitgebreide assortiment van Kroezon wordt het mogelijk om van het prachtige zomerweer te genieten. Aan comfort is dankzij onze glazen overkappingen ook geen gebrek!
Komt het je vaak voor dat de berichtgeving over het weer van het KNMI en MeteoGroup Nederland qua accuraatheid te wensen overlaat? Dat is flink balen wanneer de zon veel feller schijnt dan voorspeld of zich juist nauwelijks laat zien, terwijl je toch lekker buiten wilt zitten! Betekent dit dat je al je plannen direct moet omgooien?


Welnee! Dankzij de aanschaf van een luxe overkapping word je namelijk beschermd tegen zowel de felste zonnestralen als een fikse regenbui. Sterker nog, wanneer je nieuwe zitplek is voorzien van panelen aan de voor- en/of zijkant, ben je nog beter beschut tegen (on)verwachte weersomstandigheden! En dat alles terwijl je toch mooi van het aanzicht van je tuin kunt blijven genieten.


De echte levensgenieter weet de weg naar Kroezon moeiteloos te vinden. Ons brede assortiment staat bol van manieren om te allen tijde lekker buiten te kunnen zitten, ook al laat het weer dat strikt genomen niet toe! Bekijk ons uitgebreide aanbod om te zien hoe je jouw droomoverkapping kunt verwezenlijken.

Erhardt

Je geniet het meeste van de zon wanneer je voor een terrasoverkapping van glas kiest. Het merk Erhardt levert diverse modellen hiervan, samengesteld met uiteenlopende materialen. Bovendien wordt je nieuwe overkapping altijd op maat geleverd om zo een perfecte pasvorm te kunnen garanderen!


Wil je zelf kunnen bepalen hoeveel licht er op je terras valt? Dan raden we je aan om een lamellendak in je overkapping te integreren. Deze kun je naar believen bij draaien, zodat zowel licht als neerslag worden tegengehouden dan wel doorgelaten. Met behulp van een Somfy buismotor kun je de lamellen zelfs op afstand besturen.


Ook fijn: de vele extra’s die Erhardt voor jouw overkapping te bieden heeft! De mooiste voorbeelden hiervan zijn ingebouwde verlichting en zelfs infrarood verwarming. Bij Kroezon kent comfort geen grenzen! Zeker niet wanneer je van de uitgebreide mogelijkheden van Erhardt wilt genieten.

 

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Kroezon

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo