verbouwen en renovatie - Artikelpost

verbouwen en renovatie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1010 | Aantal woorden: 504 | Datum: | 0 commentaar

 

Renovatie

Renovatie is een latijns woord; renovare betekent vernieuwen. Er wordt vastgoed hersteld of een gedeelte van het vastgoed Een particulier doet dit soms zelf maar meestal wordt er een bouwbedrijf in de hand genomen. Veel mensen die een huis kopen gaan naar een opknappandje op zoek. Eigenlijk zoeken ze dus een huis dat gerenoveerd dient te worden. Ook veel particulieren die een huis willen verkopen verbouwen of renoveren het. Dit in de hoop dat het sneller verkoopt en/of meer oplevert. Een huis slopen en op dezelfde plek een nieuw huis bouwen is geen renovatie. Dit komt meer in de buurt van nieuwbouw.

Renovatie wordt vaak gedaan omdat het pand dan meer waarde krijgt. Vaak is het ook bittere noodzaak om het huis op te knappen omdat het anders simpelweg in elkaar valt, dat wilt natuurlijk niemand. In Amsterdam zie je veel panden die toe zijn aan een verbouwing en/of renovatie. Veel grachtenpanden verzakken, dit heeft meestal te maken met fundering. gelukkig zijn er bouwbedrijven die zich specialiseren in het verbouwen van de fundering zodat die weer aan de nieuwste normen voldoen en zodat het huis weer een tijd meekan.

In Amsterdam worden er heel veel renovaties uitgevoerd. Dit heeft er mee te maken dat er heel veel oude monumentale panden staan die het beeld van de stad mede bepalen. Dit kan men niet zomaar slopen en laten voor wat het is. Deze panden moet blijven bestaan. Het grote gevaar van zo een verbouwing of renovatie zit hem in de bedrijven die het uitvoeren. Er zijn teveel bedrijven die valste beloftes maken en ze niet nakomen. over dit verbouw en renovatie bedrijf zijn heel veel positieve ervaringen. Het is in ieder geval zaak dat je goed nadenkt en afweegt met welk bouwbedrijf je in zee gaat.

Een instelling die veel aan renovatie werkzaamheden doet is monumentenzorg Nederland. Dit heeft er natuurlijk alles mee te maken dat zij heel veel oude veelal prachtig vastgoed onder beheer heeft. Deze gebouwen moeten blijven uitstralen wat ze ooit hebben uit gestraald. Door deze verbouwingen en renovaties zien de gebouwen er zo uit zoals zer eruit zien, veelal mooi dus. .

Begrijp goed voordat je een renovatie uitvoert wat je jezelf op je hals haalt. Het is heel goed te doen met de juiste partij. Het is altijd veel meer werk dan verwacht en je komt een hoop onvoorziene drempels tegen. Zoek een vertrouwd bedrijf waar je goed mee in overleg kan. Er zijn een hoop bouwbedrijven die misbruik van je willen maken. En dat moet je dus echt te voorkomen.Over de Auteur

Ik heb ervaring met renovatie en verbouwingen. Ik vind het prachtig dankbaar werk. Renovatie is een echte ambacht en dient met de grootste profesionaliteit gedaan te worden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Schoon in 10 minuten
Schoon in 10 minuten

€ 18,99
Toon product

Schoonmaakkalender
Schoonmaakkalender

€ 16,99
Toon product

Stucloper - Vilt - Professionele kwaliteit - 1m x 10m - Anti-slip - Ideale bescherming voor uw vloer of trap tijdens Verbouwen/Verhuizen/Schilderen- 1 stuk
Stucloper - Vilt - Professionele kwaliteit - 1m x 10m - Anti-slip - Ideale bescherming voor uw vloer of trap tijdens Verbouwen/Verhuizen/Schilderen- 1 stuk

€ 16,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo