Verbouwing overleven doe je zo - Artikel Post - Artikel Marketing

Verbouwing overleven doe je zo

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 256 | Aantal woorden: 461 | Datum: | 0 commentaar

 

Er bestaan verschillende redenen waarom mensen de keuze maken om hun huis grootschalig aan te pakken. Is er een nieuw gezinslid op komst? Bevalt de keuken u niet? Of heeft het hele huis gewoon een make-over nodig om aan uw wensen te voldoen? Uw huis grootschalig aanpakken is vaker een groter project dan dat de meeste mensen denken.

 

Plan van aanpak

 

Het begint allemaal bij een plan van aanpak, u maakt een afspraak met een architect en wisselt zo uw wensen uit. De architect zal op zijn beurt kijken wat er mogelijk is, het zal ook voorkomen dat er wensen zijn die niet te realiseren zijn. Na wekenlang tijd te hebben geïnvesteerd in een plan van aanpak en meetings met de architect is er een eindplan uitgekomen. Vervolgens zoekt u contact met een bouwbedrijf en plant u een afspraak in om het plan van aanpak voor te leggen en te informeren naar de tijdsduur en kosten.

 

Start verbouwing

 

Wanneer de bouwvakkers beginnen met de grootschalige verbouwing van uw huis bestaat er natuurlijk ook de kans dat uzelf een aantal weken en in het slechtste geval misschien wel een paar maanden niet in uw eigen huis kan wonen of dat u tijdelijk alleen de bovenverdieping kan gebruiken en na verloop van tijd alleen de benedenverdieping. Dit is natuurlijk erg onhandig en kan veel irritaties opleveren, wat we natuurlijk willen voorkomen want de grootschalige verbouwing brengt al genoeg stress met zich mee.

 

Tijdelijk huis

 

Om de periode van de verbouwing zo rustig mogelijk door te komen bestaan er tegenwoordig ook andere oplossingen die u kunnen afsluiten van het continu geklus in uw huis. Zo kunt u er voor kiezen om een woonunit te huren om zo zolang de verbouwing duurt hierin door te brengen zodat u gewoon een huis heeft zonder maar de helft ervan te kunnen gebruiken of zonder dat er continu andere mensen rondlopen die aan het werk zijn en lawaai maken. Een woonunit kunt u gewoon in uw tuin laten plaatsen mocht dit nodig zijn dan heeft u altijd nog controle en zicht op de verbouwing in huis. 

 Over de Auteur

Arno Meulen schrijft graag artikelen op internet omgaande bouw, lifestyle topics en andere aanliggende onderwerpen. Onderhand is er een zekere ervaring mee opgebouwd die hij graag nog verder uitbreidt!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo