FB pix Verhoog de waarde van jouw woning - Artikelpost

Verhoog de waarde van jouw woning

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 245 | Aantal woorden: 817 | Datum: | 0 commentaar

Tegenwoordig gaan huizen als warme broodjes over de toonbank. Dit is niet zo gek aangezien we al enkele jaren te maken hebben met een huizencrisis. Er zijn in Nederland namelijk te weinig woningen gebouwd, waardoor de jongere generaties momenteel flink in de buidel moeten tasten om een huis te bemachtigen. Dit is voor veel huizenbezitters dan ook het moment om flinke winst te behalen op hun woning. Overweeg jij hierdoor om al een tijdje jouw huis te gaan verbouwen om de waarde te verhogen? Lees dan snel verder en krijg handige tips waarmee jouw woning direct honderden euro's meer waard wordt!

Kies voor verduurzamende maatregelingen

De snelste manier om de waarde van jouw woning aanzienlijk te verbeteren is door te investeren in verduurzamende maatregelen. Hiermee krijgt jouw woning namelijk een beter energielabel wat uiteindelijk gunstiger is bij de verkoop van jouw woning. Daarnaast is het verduurzamen vandaag de dag geen overbodige luxe meer dankzij de snel stijgende gasprijzen. Ondanks dat steeds meer mensen de overstap naar het verduurzamen maken, is het ontzettend belangrijk om te weten welke opties je hiervoor allemaal hebt. De meest gekozen maatregelingen zijn:

·         Zonnepanelen
Door zonnepanelen op het dak van jouw woning te plaatsen is het mogelijk om je eigen energie op te wekken. Dit zorgt ervoor dat je bespaart op je energierekening en is ook nog eens beter voor het milieu.

·         Isolatiemateriaal
In Nederland zijn er ontzettend veel slecht geïsoleerde woningen. Dit betekent dat deze woningen te maken hebben met warmteverlies, waardoor de kachel constant aan moet. Om dit te voorkomen kan je ervoor kiezen om isolatiemateriaal te plaatsen. Hierbij kan je onder andere denken aan de muren, vloer en het dak.

Plaats een waterontharder

Het is inmiddels algemeen bekend dat ieder huishouden dagelijks ontzettend veel water verbruikt. Van het vullen van een fles en het zetten van koffie, tot aan het douchen. Wat veel mensen zich alleen niet beseffen is dat er veel kalk in ons drinkwater zit. Dit komt doordat de mineralen calcium en magnesium van nature aanwezig zijn. Wanneer deze mineralen veelvuldig voorkomen in het drinkwater in jouw regio, dan is de kans op het ontstaan van kalkaanslag groot. Dit is een vieze witgele aanslag die vooral veel voorkomt in de keuken, het toilet en in de douche. Deze kalkaanslag is lastig te verwijderen, waardoor veel mensen dit als een vervelend probleem ervaren.

Heb jij in jouw woning regelmatig last van kalkaanslag? Dan is het noodzakelijk om dit probleem direct bij de kern aan te pakken door een waterontharder te kopen. Dit apparaat zuivert immers het drinkwater in jouw woning van kalk. Waarschijnlijk klinkt dit raar, maar dit is mogelijk door de bijzondere werking van een waterontharder. In dit apparaat zit een harskern die is gevuld met kleine harsbolletjes. Deze minuscule bolletjes onttrekken de mineralen calcium en magnesium van het drinkwater. Hierna wordt er een verwaarloosbare hoeveelheid zout losgelaten wat ervoor zorgt dat je geniet van zacht water. Dit merk je doordat al de bestaande kalk in huis als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Flink gaan verbouwen

Als laatste is het mogelijk om de waarde van jouw woning flink te verbeteren door te gaan verbouwen. Geef jouw huis bijvoorbeeld eens een open keuken, een nieuwe schuur of een aanbouw. Als deze verbouwingen zijn een hele investering opzich maar zorgen er uiteindelijk voor dat je bij de verkoop van jouw woning flink kunt gaan cashen. Wie wil dat in de huidige woningmarkt nou niet?!

Over de Auteur

Als makelaar weet ik als geen ander hoe je de waarde van een woning kunt verhogen. In dit artikel geef ik handige tips om je woning waarde te verhogen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo