Verrassend maar waar; parket past overal - Artikel Post - Artikel Marketing

Verrassend maar waar; parket past overal

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 125 | Aantal woorden: 395 | Datum: | 0 commentaar

Bij weinig bouwmaterialen is er zoveel keuze als bij vloerbekledingen. Want je kan kiezen uit tegels, laminaat, gietvloeren, parket, vinyl, vast tapijt, enzovoort. Aan mogelijkheden is er dus geen gebrek. 

Een parketvloer is zeker het overwegen waard. Want hout past overal. Zowel in woningen als kantoren en horecazaken. 

PARKET IN HUIS

Al vele jaren is parket een geliefde vloerbekledingen voor woningen. Vooral in de woonkamer. Maar ook in de eetkamer of een slaapkamer kan je een houten vloer leggen. Sommige mensen leggen ook parket in de keuken. Kies dan wel voor massieve planken. Die kan je meermaals afschuren om hardnekkige vlekken te verwijderen.

Het is zelfs perfect mogelijk om in de badkamer parket te plaatsen. Maar enkel als je een stabiele houtsoort gebruikt, zoals bamboe. 

Over houtsoorten gesproken; er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Eik is en blijft een bestseller. Maar je kan ook opteren voor beuk, grenen, wengé, teak, enzovoort. Elke houtsoort heeft haar eigen plus- en minpunten. Je parketwinkel vertelt hier graag meer over.

Heb je trouwens vloerverwarming in huis? Dan doe je er goed aan om meerlaagse parketplanken te leggen (en dus geen massief parket). Dat blijft stabieler en zal niet voor spleten zorgen.

PARKET IN WINKELS EN HORECAZAKEN

Ben je de uitbater van een horecazaak of een winkel? Geef het interieur dan een luxe uitstraling met een parketvloer. Want het hout geeft de inrichting een extra cachet.

Voor professionele doeleinden is massief parket van een harde houtsoort aangeraden. Zeker op plekken die druk bewandeld worden. En door massieve planken te kiezen, kan je de vloer meerdere keren een opfrisbeurt geven.

PARKET OP KANTOOR

Ja, ook in een kantoor is parket het overwegen waard. Een houten vloer geeft je werkplek een huiselijk gevoel. Het zorgt voor wat warmte en gezelligheid. Dat komt de werksfeer ten goede. Tip: plaats een doorzichtige kunststof mat onder bureaustoelen op wieltjes, zo bescherm je het parket tegen zwarte strepen. Over de Auteur

Hallo, ik ben Kevin. Als beheerder van de blog woonmooi.be schrijf ik regelmatig over interieurtrends en tuindesign. Ik probeer je te inspireren met nieuwe ideetjes en handige tips om jouw woning onder handen te nemen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo