Vers boeket uit het Westland bestellen en laten bezorgen - Artikelpost

Vers boeket uit het Westland bestellen en laten bezorgen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1104 | Aantal woorden: 487 | Datum: | 0 commentaar

Bloemen bestellen voor en bezorgen bij een jarige of jubilaris. Maar ook een boeket bloemen geven bij een behaalde eindexamen, aan jonge ouders met een pasgeboren baby. Voor Moeder (of vader) met Moederdag of Vaderdag kan men ook blij maken met een mooie bloemen. Het maak niet om welke situatie het gaat; Een boeket bloemen is altijd welkom!
De boeketten en bloemwerk worden met zorg gemaakt. Verse bloemen is altijd een must als u een boeket bloemen besteld. Wanneer de bloemist gevestigd is in Naaldwijk; in het ‘Hart van de tuinbouw’ het Westland, kunt u ervan op aan dat het dan super vers is. Veel van de bloemen uit de boeketten komen direkt van de kweker zelf; verser kan dus niet.
De keuze in deze webwinkel is groot. Men kan kiezen tussen een modern boeket bloemen of juist een klassieke vorm boeket bloemen. Ook is het mogelijk om het boeket in een specifieke kleur. Witte boeketten, rode boeketten, roze boeketten, paarse boeketten, alles is mogelijk en uit te kiezen. De bloemen die in de boeketten worden gebruikt zijn seizoens gebonden. Dus worden er typische herfst-, winter-, lente- en zomerbloemen gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het assortiment elk seizoen anders zal zijn.
Elke week is er een ‘Bloemeke van de Week’. Dit is een boeket dat extra wordt uitgelicht. Dit 'aanbiedingsboeket'heeft 25 stelen en heeft een doorsnede van ong. 45 cm.
U bestelt dus eenvoudig bloemen vers uit het Westland. Deze bloemen worden bezorgt in geheel Nederland. Wat is er leuker dan een mooie, bijzondere, apart en vers boeket te schenken? Daar is iedereen toch blij mee?
De boeketten worden vervoerd met speciaal vervaardigde transportdozen waarbij de bloemen via een reservoir voorzien worden van water. Ook wordt er aan snijbloemenvoeding gedacht; die wordt samen met een beschrijving hoe het boeket het beste in de vaas blijft staan. Wat echt belangrijk is; er wordt een vaasgarantie van 7 dagen gegeven.
Bloemen zijn mijn passie Laat bloemen een belangrijke rol spelen in jouw leven!

Bloematelier ‘t Bloemeke zorgt ervoor dat op dát bijzondere moment in uw leven er een mooi en bijzonder bloemwerk wordt verzorgd waarbij uw wensen centraal staan. Want om welke situatie het ook gaat, opvallend bloemwerk maakt absoluut het verschil!
Voor boeketten ben je bij ‘t Bloemeke op het juiste adres. Ik maak al mijn bloemwerk met grote passie en energie en kwaliteit is absoluut vanzelfsprekend.

Over de Auteur

Bloematelier ‘t Bloemeke

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo