FB pix Verschil tussen Hoogfrequent Geluid apparatuur en Plug-In Pest Free units - Artikelpost

Verschil tussen Hoogfrequent Geluid apparatuur en Plug-In Pest Free units

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2205 | Aantal woorden: 870 | Datum: | 0 commentaar

 

•Hoogfrequent Geluid apparatuur  heeft slechts effect op insecten of ongedierte als zij zich in een directe lijn bevinden van het ultrasoon apparaat.

•Hoogfrequent Geluid apparatuur dringen niet door in of achter kasten, muren, plafonds en spouwen, waar ongedierte normaal gesproken nestelt en broed.

• Om insecten en ongedierte effectief onder controle te krijgen door middel van Hoogfrequent Geluid apparatuur  dient men per kamer of vertrek 1 unit te hebben en dient men 1 unit boven de plafonds te plaatsen. Ook dan blijft gelden dat het ongedierte in een directe lijn van het ultrasoon apparaat moet zijn wil het effectief werken.

Om een voorbeeld te geven, het volgende : Als Hoogfrequent Geluid apparatuur actief is in een keuken en er zit een kakkerlak 1 meter van het apparaat af, hetzij achter een gesloten keukenkastje of onder een koelkast, dan zou het ultrasoon apparaat geen invloed hebben op de kakkerlak. Die blijft dus gewoon waar hij is.

Kenmerken Plug-In Pest Free Nederland ( elektromagnetische apparatuur ).

• Plug-In Pest Free is absoluut geen Hoogfrequent Geluid apparatuur .

• Een Plug-In Pest Free unit werkt door het schakelen van een elektrische spoel die over de fase en nul draden loopt van de elektrische installatie in een gebouw. Dit leidt tot krachtige uitbarstingen van elektromagnetische beweging van 50 Hz. Deze uitbarstingen worden tot stand gebracht door de bestaande voeding uit de elektrische bedrading effectief te moduleren. Zo ontstaan als het ware schokgolven en trillingen van 50 Hz die door de Plug-In Pest Free units worden geactiveerd.

Eenvoudig gezegd, als een elektromagnetische unit is ingeplugd in een normaal stopcontact, maakt het gebruik van het reeds bestaande elektromagnetische veld wat in elk gebouw aanwezig is. Er worden pulsen door heen gestuurd die zeer onaangenaam zijn voor het metabolisme (stofwisseling) van ratten, muizen en kakkerlakken. Dit ongedierte kan hierdoor niet meer eten, slapen, drinken en voortplanten. Zij zullen dus uw huis of gebouw verlaten.

• Plug-In Pest Free units treffen het ongedierte rechtstreeks in het hart waar ze nestelen en broeden. Daardoor zullen zij weggaan want zij voelen zich niet meer fijn.

• Elektromagnetische units van Plug-In Pest Free dringen door in muren, kasten, laden, plafonds en spouwmuren al waar ongedierte normaal gesproken zich graag nestelen.

• De kleinste Plug-In Pest Free units bestrijken een oppervlakte van 200 m2 inclusief plafond ruimtes.

• Analytische en wetenschappelijke testen zijn uitgevoerd op onze units. Hiermee staat de effectieve werking op het metabolisme (stofwisseling) van onze units vast op ratten, muizen en kakkerlakken.

Conclusie: Plug-In Pest Free units geven u een ongediertevrije leef en bedrijfsomgeving omdat deze overal hun werk doen. Zowel in keukenkastjes, als in spouwmuren, als in plafonds. Hoogfrequent Geluid apparatuur  stoppen alleen schadelijke organisme in hun directe lijn en dus niet in kasten, plafonds en spouwmuren en kunnen zich gewoon blijven voortplanten.

http://www.pestfree.nl/hoe-werkt-hetOver de Auteur

Gespecialiseerd in Ongediertebestrijding Zonder GIF.

http://www.pestfree.nl/over-ons

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo