Verschillende soorten hang- en sluitwerk - Artikel Post - Artikel Marketing

Verschillende soorten hang- en sluitwerk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 145 | Aantal woorden: 640 | Datum: | 0 commentaar

Verschillende soorten hang- en sluitwerk

U kunt uw woning op veel verschillende manieren beveiligen. Er zijn veel soorten sloten en hang- en sluitwerk beschikbaar om uw woning optimaal te beveiligen. Bij het uitzoeken van nieuwe sloten is het belangrijk om te letten op het SKG logo. Hoe meer sterren het slot heeft, hoe langer het inbrekers buiten weet te houden en dus hoe beter het is. U kunt de richtlijnen van het PKVW doornemen om veiligheidssloten op een goede manier toe te passen en te combineren. Een combinatie van verschillende soorten sloten is in de meeste gevallen namelijk de beste optie. Wij geven u hier meer informatie op het gebied van hang- en sluitwerk. We gaan verschillende soorten sloten bij langs en leggen kort uit wat ze inhouden.

De eerste slot sloten die we onderscheiden zijn de sloten die veel mensen op hun voordeur hebben. Dit zijn oplegsloten. Deze zitten dus niet in de deur, maar liggen echt op de deur. Meestal wordt er in combinatie met deze sloten ook veiligheidsbeslag gemonteerd. Dit zorgt voor extra beveiliging. De sloten die wel echt in de deur zitten noemen we insteeksloten. Hier vallen onder cilindersloten en het veiligheidsbeslag om een cilinderslot te beschermen. Ook voor het veiligheidsbeslag geldt dat het verstandig is om erop te letten of het een SKG logo heeft, en wederom geldt: hoe meer sterren hoe beter. Door het veiligheidsbeslag aan de binnenkant te monteren kan een inbreker er vanaf de buitenkant niet bij. De bedoeling van het veiligheidsbeslag is om de cilinder te beschermen tegen afbreken. In sommige gevallen beschermt veiligheidsbeslag ook tegen het zogenoemde kerntrekken. Hierbij wordt de cilinderkern uit het slot getrokken. De meest gebruikte cilinders zijn europrofielcilinders. Er bestaan ook andere cilinders die beveiligd zijn tegen kerntrekken of boren.

Draait uw deur naar buiten open? Dan moet u ook uw scharnier beveiligen. Anders kunnen dieven middels de scharnieren de hele deur eruit liften. U kunt uw woning hiertegen beschermen door het plaatsen van dievenklauwen. Wanneer u kiest voor veiligheidsscharnieren zitten de dievenklauwen hier al in geplaatst. Een anti-inbraakstrip gaat inbraak tegen doordat de inbreker niet met een schroevendraaier in de sluitnaad kan komen en hierdoor er niet in slaagt de deur open te breken.Dan hebben we nog een kierstandhouder. Deze zorgt ervoor dat de deur slechts op een kier kan worden geopend. Ook deze sloten kunnen een SKG-logo krijgen. Een kierstandhouder geldt echter niet als extra slot. Dan onderscheiden wij nog meerpuntssloten. Deze sloten worden vaak gebruikt in moderne deuren. Wanneer u uw slot dan op slot draait, wordt de deur op meerdere punten op slot gezet. 

Heeft u al een slot in uw deur, maar voldoet deze niet helemaal aan uw wensen of aan de kwaliteitsvoorwaarden? Dan kunt u ervoor kiezen om er een bijzetslot bij te laten plaatsen. Deze wordt dan extra in of op uw deur geplaatst en kan er zo voor zorgen dat uw woning beter beveiligd is. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw huis beter te beveiligen? Door meer of andere sloten te laten plaatsen? Neem dan contact op met een slotenmaker in uw regio zoals bijvoorbeeld deze slotenmaker in Den Haag. Zij kunnen snel en vakkundig de juiste sloten plaatsen. 

 Over de Auteur

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw huis beter te beveiligen? Door meer of andere sloten te laten plaatsen? Neem dan contact op.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[71 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo