FB pix verschillende soorten zonwering - Artikelpost

verschillende soorten zonwering

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 981 | Aantal woorden: 403 | Datum: | 0 commentaar

In ieder jaargetijde kan de zon schijnen. Soms kan zonlicht in bijvoorbeeld uw woonkamer voor ongemakken zorgen. Een oplossing hiertegen is zonwering. Zonwering zorgt er namelijk voor dat zonlicht en warmte worden tegen gehouden. Net zoals bij veel andere producten is er ook bij zonwering veel keus. Lees in dit artikel hier meer over.

Soorten zonwering:

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn de meest voorkomende en daarom meest bekendste vorm van zonwering. Uitvalschermen zijn niet duur en staan bekend om hun makkelijke manier tegen bescherming van de zon. Wanneer u kiest voor een uitvalscherm bent u verzekerd van zowel een makkelijk bedienbaar als een goedkope oplossing tegen het weren van de zon.

Knikarmschermen

Knikarmschermen worden het meest gebruikt bij terrassen. Doordat de armen van het scherm vlak onder het doek lopen, kunt u er gemakkelijk onderdoor lopen.

Rolluiken

Rolluiken worden voornamelijk gebruikt om ruimtes te verduisteren, maar heeft als bijkomend voordeel dat wind tegengehouden wordt en inbreken moeilijker maakt.

Screens

Ook voor plekken waar eigenlijk (te) weinig ruimte is voor zonwering, is er een oplossing te vinden. Deze oplossing zijn screens. Screens openen en sluiten verticaal langs de ramen en nemen zo weinig ruimte in beslag. Ze steken namelijk niet uit.

Markiezen

Markiezen zien we het meest bij traditionele huizen. Door het karakteristieke en stijlvolle uitstraling is deze zonwering erg populair bij zowel nieuwbouw als bestaande huizen. Deze vorm van zonwering heeft ronde vormen en wordt gemaakt van doek en (meestal) hout.

Shutters

Zonwering kan niet alleen buiten uw huis geplaatst worden, het kan ook binnenshuis! Tegenwoordig is het gebruik van shutters helemaal in. Een shutter is een luik dat bestaat uit horizontale latten. De shutters worden binnenshuis aan uw kozijn gemonteerd.De latten kunt u verstellen, waardoor het licht gefilterd kan worden. Naast de effectieve werking van een shutter zijn ze ook nog eens heel stijlvol. Vandaar zijn populariteit. Door de verschillende mogelijkheden is er altijd een zonwering die bij uw situatie past. Voor het ultieme gemak kunt u ook op internet zonwering bestellen!Over de Auteur

Zonwering, raamdecoratie, jaloezieen en lamellen online bestellen. Groot assortiment Zonnewering

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo